Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen lett a rajzom? : )

Milyen lett a rajzom? : )

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, hogy nem egy remekmű, de nagyon szeretek, és tudok is rajzolni, csak amikor magamtól rajzolok, valami mindig elrontja az összhatást. Mi a hiba/hibák?

Köszönöm előre is:)

2012. febr. 18. 16:06
1 2
 1/12 étoile et lune ***** válasza:
54%
Túlságosan kifordítja a csajszi a nyakát. Ha szeretsz rajzolni, gyakorolj, ha szorgalmas vagy, pár hét alatt óriásit tudsz fejlődni. Egyébként nem elég kidolgozott. Nézegesd meg mások rajzait, hogy milyenre csinálják a hajakat, hogyan ábrázolják az anyagokat, tanulhatsz belőle.
2012. febr. 18. 16:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi:) Ment a zöldkéz.

Csak néha rámjön, hogy hoppá most rajzolni akarok, de amugy nemnagyon szoktam.:/ És a végén már egy kicsit összecsaptam, mert nem nagyon van már kedvem:S

Jah, azt kifelejtettem a szövegből hogy: 12/L

2012. febr. 18. 16:12
 3/12 étoile et lune ***** válasza:
Hát, ha rajz közben elfogy a kedved, rögtön tedd le a ceruzát. Menj el enni, játszani, pisilni, hagyd egy kicsit pihenni a képet. Visszaérve megújult erővel, jobb meglátással folytatod.
2012. febr. 18. 16:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké. :) köszi.
2012. febr. 18. 16:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Még azért várok válaszokat.:)
2012. febr. 18. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Mint egyik rajzos a másiknak: gyakorold az anatómiát! :) (Hű, nekem is még mennyit kéne...) Egy 12 éveshez képest viszont ez elég remek, gratulálok!

Amúgy mit szeretsz jobban? Realisztikus dolgokat készíteni és az a fontos, minél élethűbb legyen, vagy -

képregénytípusú (manga, anime)?

2012. febr. 20. 18:48
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszii:)

Hát éppen milyen kedvem van, mindkettőt szoktam:) Ez most az 1. fajtának indult, aztán olyan rajzfilmesbe átvittem xd

2012. febr. 20. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
egész jó, de kicsit széles a feje, és arcához képest a szemek kissebbek.
2012. márc. 3. 15:44
 9/12 A kérdező kommentje:
oké. köszi:) ki fogom a kövinél javítani:)
2012. márc. 3. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én rajzfilmet rajzolok úgyhogy adok pár tippet. Nem szokás a hajat szálanként megrajzolni csak a 3D-s képeknél.(Shrek csizmás stb.) Ha mégis megrajzolod a szálakat akkor egykét helyen világosabb máshol sötétebb színű legyen. Az arc arányai pl szem orr elrendezéssel sok mindent lehet befolyásolni, idősebb, fiatalabbnak tűnjön a karakter stb nem részletezem. Amit használhatnál az az ÁRNYÉKOLÁS. Az arcon, hajon testen. Az arányok nem felelnek meg. A fej túl nagy a nyak túl kicsi. A fej hajlítása nem is látszik a nyakán. Majdnem látszik egy kéz pedig nézd meg a valóságban ha behajlítod a fejed nem így látszik a nyak. A test kicsit olyan mintha oldalt lenne a fej pedig előre. A száj egyes részeit nem hangsúlyozzuk ki pont mint az orr alatti részt. A szem egész jó csak az a tévhit van hogy ilyen a szem alakja de mégsem.( mindenki aki nem foglalkozik vele így rajzolja.)

Egész jó lett ezeket kivéve csak gyakorolj. (Könnyen beszélek gyakorlással és tapasztalattal.) Ha rajzolsz egy újat küld el nekem légy szíves. Am rám is rám szokott törni ez az érzés.

2012. márc. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!