Véleményeket! Milyen lett a rajzom?
Tudom, nem vagyok művész alkat, de azért szeretek rajzolni, szerintetek milyen lett?
Jó és rossz kritikák is jöhetnek.
13/l
szerintem jó lesz majd a rajztudásod, ha továbbra is gyakorolsz! a szája és a bal szeme (neki bal) el van csúzva szerintem egy kicsit
tipp:úgy tudod megnézni, hogy szimmetrikus-e a rajzod, ha megfordítod és a lámpa vagy nap felé fordulva látod a tükörképét, azaz a fordítottját. ha így is jó és nincs szétcsúszva, akkor tuti jó. de egy kicsit mindenkinek szétcsúszik szerintem, nekem is sokszor
Legközelebb (még ha árnyékolni nem is szeretsz) legalább fekete-fehérre színezd ki. Az arcon húzhatsz kereszt alakú vezetővonalat, hogy a szem és a száj arányos legyen. A csukló kicsit vastag.
De amúgy ügyes vagy, gyakorolj sokat!
Azért nem átlagos. Van egy ismerősöm, aki bikát akart rajzolni.
Egy kecskét hozott össze.
phail, a kultúrtroll válasza:
Azért nem átlagos. Van egy ismerősöm, aki bikát akart rajzolni. Egy kecskét hozott össze.
Mondja azt, hogy kecskét akart rajzolni.
De mással is volt már így.
Egy Dali nevű nagy bajuszos festő pl. órákat akart festeni, s fáról lógó tükörtojások lettek belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!