Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A füves cigi okoz hallucinációt?

A füves cigi okoz hallucinációt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert most fogom először kipróbálni. Nem szeretnék rászokni meg semmi , csak kiváncsi vagyok milyen érzés.. :DDD Ja és elsőnek mennyit tekerjek be ?! :SS
2011. nov. 24. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

Ilyen hülye vagy???????????????????????????

Már egy slukktól kezdesz betépni és vagy már 2-3 elszívtál rá is szoksz.Inkább ne próbáld ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. nov. 24. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt mondom én is neked hogy inkább ne próbáld ki!de hogy a kérdésedre is válaszoljak,általában nem okoz hallucinációt a ganja,de ha túlzásba viszed,akkor előfordulhat hogy befleselsz valami szépet,vagy rosszul leszel tőle,hányinger,hányás miegymás..etc....
2011. nov. 24. 19:08
 3/10 anonim válasza:

nem fog rászokni,mert egyszer kipróbálja.. kinek mit okoz.

nekem pl éhséget.

2011. nov. 26. 12:42
 4/10 anonim válasza:
46%
telehasra ne csináld, utána kajálj,ajánlom a csokit :D, és nincs hallucináció!!! nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget. Józanul van olyan h messziről egy tárgyat másnak látsz,és még lehet kicsit mozogni is pl:embernek, na ez lehetséges,de hát, "valaki" soha sem tapasztalt még hallucinációt,soha
2011. dec. 3. 09:56
 5/10 compactegon ***** válasza:
uccsó, akkor nem találkoztál még olyannal, de elárulom egyben a kérdezőnek is, hogy előfordulhat bizony.
2011. dec. 6. 19:18
 6/10 anonim válasza:
21%

Köszönjük az információt.

IP címét lekértük , lakhelyét beazonosítottuk.

Kérem 48 órán belül ne hagyja el az országot.

2011. dec. 13. 19:21
 7/10 anonim válasza:
Utolsó nagyon vicces vagy... Egyébként milyen indokkal büntetnék meg?? Még csak egy kérdést tett fel... Amúgy a kérdésre válaszolva nem, nem okoz (maximum annyira mint az alkohol)
2012. jan. 10. 20:39
 8/10 compactegon ***** válasza:
okozhat, igen de ritkán.
2012. jan. 11. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Félre beszéltek ti mind. Ha érzékeny idegrendszerű, merengő, elmélkedő emberről van szó akkor kifejezetten KEMÉNYEN hallucinálni fog tőle. Csak ilyen embernek szívni se szabad nagyon szarul lesz.
2014. márc. 24. 22:43
 10/10 apple77 válasza:
Okoz de még mennyire bár mennyiségről függ
2014. máj. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!