Lesz valami bajom ha egyszer kipróbálom a füves cigit?
(ja és lány vagyok)
:D
:S
Hát,bocs,hogy ideírok,nem tudom,hogy a füves cigitől lesz-e bajod,én a drogról tudok annyit,hogy:
Olyan,mint egy mérleghinta..egyik végén te ülsz,másikon a halál,vagy jobb esetben a kórházba is kerülhetsz.
Amúgy meg,hallottam olyan sztorit,a droggal kapcsolatban,hogy volt egy csaj,16. születésnapját ünnepelte,a legjobb haverjával megbeszélték (14 éves!!),hogy majd szépen bevesznek vmi "bogyót".A vége az lett,hogy mindketten meghaltak..vajon a szüleik hogy viselték el,hogy elvesztették a gyermeküket?Ráadásul a drog miatt,amitől (gondolom) óvták őket.:S
Szal,csak írom,ha vki drogozásra adná a fejét,azért gondoljon másra is. (Tudom,hogy sz_r tud lenni néha minden,de hát ez van:S)
Nem pont ide tartozott,de gondoltam leírom.
Amúgy kérdező,azt megkérdezhetem,miért akarsz füves cigit szívni?Mert menőbb leszel?:) Vagy csak ki akarod próbálni?
Nem vagyok én senkid se,csak érdeklődöm.Csak aztán függő ne legyél,és el ne b_zd az életed.:S És egyetlen száltól is lehetsz az,ne hogy azt hidd,hogy nem..
csak ki szeretném próbálni attól egyeltalán nem leszek menőbb... -.-
köszi a válaszokat!
igen, lesz
hogy mi, azt derítsd ki, remélem, belehalsz :)
lepontozhattok :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!