Egyik se. Csak az ilyen divatmajom pózerek hiszik azt hogy ettől menőbbek. Mellesleg elárulom: a legtöbb buliban amire azt hiszed hogy füves cigi, az sima, csak úgy árulják mintha az lenne. Mivel hogy a füves cigi illegális. Ezért mivel te azt hiszed, hogy az füves cigi, ezért úgy reagálsz rá. Pszichés dolog ez.
2010. szept. 1. 17:14
4/8 anonim válasza:
pia. a marihónalja rossz éééééééééééééééééértem?
alkesznek lenni viszont jó
2010. szept. 1. 19:21
5/8 anonim válasza:
Régen annyit ittam, mint a dög- sz.r volt
Vagy 3 füves cigit szívtam- sz.r volt
24/L
2010. szept. 3. 13:34
6/8 anonim válasza:
17:14
Ez hülyeség, te még életedben nem láttál füvet ezt lefogadom.
Ha vagy olyan lúzer és már betekerve veszed, legalább azt tudhatnád, hogy mi a különbség ízben a füves és a sima cigi között. A füvescigi füstjének semmivel össze nem téveszthető íze és szaga van.
Illegális, persze hogy az, ez nem azt jelenti hogy a dílerek dohányos cigit árulnak, mert a füves illegális :D Akkor nem lennének dílerek. Gondolkozz.
Abban igazad van, hogy aki amatőr azt átbasszák, mindenféle vacakkal "csapják fel" és vagy nincs hatása vagy csak a fejed fájdul meg tőle.
2011. márc. 5. 07:54
7/8 anonim válasza:
Kedvenc piám az unikum és a jäger. A ganját tisztán bongal vagy shishával szívom. A fû a kedvencem. Azért mert nem kell agyonszivnod magad hogy érezd a hatást és picit "biztonságosabb" az alkoholnál. Nem használom rendszeresen és max 5 slukkot szívok.. Havonta, evente, van hogy néhány vasárnap egy jo ebkéd után jól esik egy két slukk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!