Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kis "családi" bulin mit lehet...

Kis "családi" bulin mit lehet csinálni? 14/F

Figyelt kérdés
A családit azért tettem ""-be, mert igazából a meghívottak között egy emberrel állok vérrokonságban, Ő is nagyon messzi rokon. Összesen 5-en lennénk, ebből én egyedül fiú. Egyiküket különösen szeretem, Ő szinte olyan, mintha a tesóm lenne (nem az akivel rokonok vagyunk), a többiek pedig a legjobb barátaim. Nagyon-nagyon jó csajok mind a 4-en, de nem akarok tőlük semmi olyasmit. Ez lesz az első házibulim. Milyen programokat tudtok ajánlani? (családi ház a külvárosban, nagy udvarral, 3 kutyánk van ha ez számít vmit)
2011. szept. 13. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Zene legyen,kerti sütögetés,este videó, a többi meg majd jön magától! És szerintem hívj még fiút.
2011. szept. 13. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
ahha szerintem is hívj még fiút úgy még jobb lesz :D
2011. szept. 13. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Zene, nasik, film, karaoké, esetleg bacardi breezer ha lazán a szülők (ja, most biztos gáz, hogy "csak" ennyi.. de mindegy). Activityzzetek, tábortüzes sütögetés is lehet, vicces sztorik, felelsz vagy mersz. És hívj még pár srácot.
2011. szept. 13. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Tabu, activity,monopoly,kártya.

Kaja,rágcsa, innivaló legyen.

Zene,dvd legyen.

2011. szept. 13. 18:10
 5/8 anonim válasza:

kerti sütögetés, sztorizgatás, ha rossza az idô, akkor bent társasjáték, este végére film..

kaja meg üdítÔ legyen, de ne igyatok alkoholt, légyszi..

az alkohol akadájozza, megállítja anövekedést elôsegítô hormonokat, nem hiába nem engedejezett 18év alatt.. (orvosit végeztem, tudom.. 29/N)

és szerintem is hívhatnál még egy két srácot, hogy ne te legyél az egyetlen..

jó szórakozást!

2011. szept. 13. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Az oké, hogy hívjak srácot, de alig ismerek olyat akinek nincsen valami idegesítő bogara:/ (pesszimizmus)

Jó, nekem is van, de félek hogy a nagy csajozós haverom rámászik vmelyik lányra, vagy a másik haver szétszedi a számítógépem. Már sokszor voltam egyedül fiú bulikban, őszintén szólva élveztem is, hogy ennyi jó csaj vett körül, de megpróbálok keríteni egy értelmes nemembelit.

2011. szept. 13. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

lesz kajaaaa :D

csináljatok popcorn-t és vegyetek sok kólát,rakjatok be egy jó kis horrorfilmet,utána zene ezerrel :P

jah és persze ne csak popcorn legyen hanem sok chips :))

meg ilyen fincsi kaják,pl hamburger,hotdog,soksok édesség,ilyenek :D

nekem legalábbis ez lenne a tökéletes házibuli :D

+ még a mákos guba és a lasagne

13l

2011. szept. 13. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne hallgass a lányokra! Jó az neked ha van konkurencia?
2011. szept. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!