Mik a marihuána hatásai?
pozitív és negatív hatásokat szeretnék hallani.
meg azt szeretném még kérdezni hogy ha beszívok akkor lesz valami olyan állapotom hogy nem tudok magamról? mint pl az alkoholnál. és hogyha be vagyok tépve akkor
http://www.youtube.com/watch?v=je4ICXs6yw0
ezen a számon tényleg csak annyit hallok hogy "kati, kati, szívd fel a katit" (szal nem hallom az alap zenét) ?
Tudsz mindent, nem vagy önkívületi állapotban, de vezetni azért ne vezess.
Ne használj más szert (alkohol) ez idő alatt, beparázhatsz.
Mentális állapot ami beleszól, hogy reagálod le, van akinek negativ élmény, jellemzően azoklnak akik isznak is közben vagy akik elöször használják és paráznak már előre hogy mi lesz.
Éhes leszel tőle (sok betegségnél ezért is támogatják az orvosok), jobbó a szex, jobbak az ételek, jobban megéled a filmeket, erre mondják hogy tágítja a tudatod.
Negativ hatás hosszú távon (évek alatt, folyamatos használat mellett) a feledékenység, amit érdemes megemliteni és sokszor szóba kerül a cigarettához képest többszörös rákkeltő hatás, de mig cigit napi 20, addig füvet heti 1-2 szálat szivnak el - jellemzően.
én úgy hallottam hogy ha elszívsz egy füves cigit akkor azzal sokkal több kátrány jut a szervezetedbe mint egy rendes cigitől, mert a füvescigin nincs szűrő és a füstöt is bent tartod egy időre.
szerintem ez tök igaz, viszont ha az ember nem füvezik mindennap akkor ez nem téma, és én ezért sem cigiből fogom szívni hanem pipából.
köszönöm a választ.:)
Akkor vegyél egy 1000-1500 ftos kis bongot, és elég az, ha van kessed, vaporizer (:
A marihuánát ne keverd fostos biofűvel meg ilyesmikkel, az az ilyen diszkós-narkós minimalpatkányok cucca, azt kerüld, mert tré, nem tudhatod milyen hatása van rád idők alatt, míg a marihuána bizonyítva, hogy milyen, és 1 időre akár sokkal költőibb, kreativabb leszel tőle, szóval közbe tegyél olyat, amivel a tudatod maximálisan kihasználod, zenélj vagy egyéb.
Sok sikert!
Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!