Amikor valaki fűvezik elösször akkor milyen hatásai lehetnek?
00:15!
Ez nem igaz! Én sose hallucináltam és kettős látásom se volt még.
Kérdező!
Szerencsés esetben: Jó kedv, röhögőgörcs, enyhe tompultság, totális ellazulás...
Rosszabb esetben: Totális tompultság, úgy érzed mindenki hülyének néz, nem mersz megszólalni nehogy kiröhögjenek, hányinger.....
kérdező és kedves válaszolók!
válaszolók: a válaszaitok roppant helytelenek. a fűtől nem lehet sem halucinálni, sem nemlétező kocsikra támaszkodni. nem lesz kettős látásod sem:) ezek mendemondák.
2 lehetőség van első esetben.
1. nem történik semmi, és nem is érted, és nem érzel semmit és olyan lenne mintha csak cigiztél volna
2. beüt és megtapasztalod. mindenki máshogy érzi magát. a szemed fáradtabb lesz, kicsit kótyagos leszel, kiszárad a szád, elég sűrűn váltogatod a gondolatmeneteket. jó kedved lesz. növekszik a koncentrációs képességed, vagy épp csökken. a fű fajtájától is függ milyen kedved lesz.
nos ezek csak általános dolgok, fogyasztói tapasztalatok, stb. Javaslat!: ilyen kérdést ne itt tegyél fel, mint láthatod az előbbi kommentekből túl sok itt a "szakértő". valami olyasmi oldalt ajánlok ami külön "arra" a témára specializálódott amiről te kérdeztél. remélem segítettem, sok szerencsét, csak mértékkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!