Szerinted a marihuána hallucinogén?
Sziasztok!
Tudom hogy régi a kérdés, de úgy látom hogy nem igazán van ilyen jellegű válasz. Tehát, leirnam az én storymat ezzel kapcsolatban. Barátnőmmel eldöntöttük egy buliban hogy elszivunk egy cigit ( nem ez volt az első alkalom, ez előtt az alkalom előtt kis mennyiségben és 2x próbáltam) tehát így is tettünk, nagyon gyorsan el is szívtam a cigit, ami után bementünk és táncoltunk. Nagyon jól éreztem magam, egy idő után mindenen nevettem. Aztán, egyszer csak (nem tudom pontosan megfogalmazni) konkrétan úgy lattam mintha a világ több képben lett volna, mintha egy filmet néztem volna. Nagyon megijedtem, néztem a kezem, nem éreztem semmit, szakaszosan láttam , néha belassult az egész világ ( amit hallottam, láttam) elkezdtem ordibalni a barátnőmnek hogy nagyon rosszul vagyok. Kimentünk megfogtam a barátnőm vállát ,egy pillanatra becsuktam a szemem (ami kiderult hogy kb 5 perc volt) és hallottam ahogy a barátnőm ordibalja a nevem (vizhangosan, mint a filmekben). Még rengeteg mindent láttam, történt, soha életemben nem féltem mint akkor. Hazamentünk, lefeküdtem aludni mert hogy ugye másnap már nem lesz semmi bajom. Felkeltem és a hatása nem múlt el!!! (Mármint én ekkor azt hittem hogy ez még mindig a fű) kb 1 hónap volt mire elmúlt a delerszonalizáció/ derealizációs zavarom amit a fű okozott. Gondolj bele hogy úgy élsz hogy nem tudod hogy tényleg megtörténik e vagy csak almodsz. Téveszmék és szorongás már mindennapos. Már sikerült "kigyogyulnom" ebből, de még mindig enyhébb posztraumás stressz szindróma maradt. Tehát, elég egy rossz élmény. Hallottam olyat aki több mint 5 ÉVIG élt ezzel. A legijesztőbb dolog, mikor elveszted a kapcsolatot a világgal.
*mint akkor
*Deperszonalizáció
És amúgy 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!