Mi csináljak ITTHON unatkozom?
Ha okos vagy: szerezd be a Portal 1-2-t, szerezz hozzájuk mapokat(fanatikusok által készített, általában nehéz pályák), játssz Rubik-kockával, míg 20 mp alatt ki nem rakod, van ördögkulcs meg nem tudom mik...
Ha ideges vagy, vegyél sok "mészosztlősz" játékot, szállj be egy kocsiba és nézd meg, h 300-on mennyire tudsz az úton maradniXD
Esetleg Facebook, főzés/sütés, Garry's mod...
Ui:Amit nem ismersz keresd meg itt: Google/Wikipédia/Youtube
Remélem találsz valami elfoglaltságot;)
Köszi! Várok még ötletet.
Ezt Portál egy-t meg nézem újra. Bár anno nekem inkább türelmem és nem logika játéknak tűntek. Mármint türelem kelet hozzá sokkal több. De lehet hogy egyéni feladványokban más.
Az összes Incredible Machine jó játék volt arra három négy órára.
Az ördöglakatok 3-5 per c alatt meg vannak állában. Persze nem a könnyebbek mert az 20-30 mp.
Grand Theft Auto: San Andreas volt az utolsó ami jól futott az akkor új gépemen (90-95%+). Viszont az az előtti játékokat ennyi idő alatt meguntam.
Köszi! Várok még ötletet.
Köszi!
"A kérdező kommentje:
Ja ideges vagyok, és 134-es az IQ."
A komment megírásának időpontja: 07-19 22:06
A kérdés kiírásának időpontja: 07-19 22:0
A "Ja ideges vagyok, és 134-es az IQ." volt a lényeg. Mert ha nem lettem volna ideges, olvastam volna mondjuk. Most már azóta kiolvastam pár könyvet. Úgy hogy sajnos nem én leszek a gportál milliárdos. Mert a történelmet és szociológiát jobban szeretem mint az ilyen műszaki dolgokat.
Most újra.
Most újra.
Most újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!