Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon unatkozom ilyen jó...

Nagyon unatkozom ilyen jó időben. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a barátaimmal strandon reggel 8-tól délután 5-ig kb. Nagyon jó volt velük, csak az a baj hogy mivel mi faluban élünk, a strand meg a városban van így plusz kiadás a buszozás is. 1500 ft körül jön ki kb szűkösön egy nap buszozással, strandolással. A barátaim ma is elmentek, de anyuék mára nem engedek csak újra holnapra (gondolom a pénz miatt). De most meg ma olyan jő idő van. Én meg annyira unatkozok. :/ :/ Tudom, hogy a barátaim ott szórakoznak én meg itthon vagyok egyedül. Főleg így rosszabb, hogy ilyen csodás napsütéses idő van. :/ És mást se tudok elhívni sétálgatni mert nincs semmi olyan barátnőm. A barátom meg nincs itthon.

Mégis mit csináljak? :((

2011. jún. 22. 12:16
1 2
 11/16 anonim válasza:
74%

olvass [kötelező olvasmányt]

ebédelj xD

biciklizz

fuss

tornázz

tv-z

dvd-z

hallgass zenét

táncolj ^^ énekelj ^^

fészbukoz :D

rajzolj

vásárolj [kiegészítő, ruha, cipő akármi]

rakj rendet a szobádba

2011. jún. 22. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Bocs.Szóval a 17 éves fiam nyomja a fatelepen reggel 8-délután 4-ig.Melyik a jobb?Örülj, hogy tudsz pihenni.
2011. jún. 22. 12:30
 13/16 anonim válasza:
Ebédelj,nézz meg valami jó filmet/olvass magazinokat.Utána menj ki napozgatni.Aztán fesd ki a körmöd,kis smink,öltözz fel,menj el sétálni egyet egy közeli tónál,parknál.Menj haza,vacsorázz meg,utána csak találsz elfoglaltságot:)
2011. jún. 22. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Segíts a szüleidnek valamit a ház körül. Mivel falun laksz így biztos hogy van valami tenni való az udvarba.
2011. jún. 22. 12:35
 15/16 anonim válasza:
gyere nálam ablakot pucolni:):)
2011. jún. 22. 12:42
 16/16 anonim válasza:
menj biciklivel
2011. jún. 22. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!