Nagyon unatkozom ilyen jó időben. Mit csináljak?
Tegnap voltam a barátaimmal strandon reggel 8-tól délután 5-ig kb. Nagyon jó volt velük, csak az a baj hogy mivel mi faluban élünk, a strand meg a városban van így plusz kiadás a buszozás is. 1500 ft körül jön ki kb szűkösön egy nap buszozással, strandolással. A barátaim ma is elmentek, de anyuék mára nem engedek csak újra holnapra (gondolom a pénz miatt). De most meg ma olyan jő idő van. Én meg annyira unatkozok. :/ :/ Tudom, hogy a barátaim ott szórakoznak én meg itthon vagyok egyedül. Főleg így rosszabb, hogy ilyen csodás napsütéses idő van. :/ És mást se tudok elhívni sétálgatni mert nincs semmi olyan barátnőm. A barátom meg nincs itthon.
Mégis mit csináljak? :((
Kutyával játszani?Kutyát sétáltatni?Tévézni?Filmezni?Körmöt festeni? :D
Hirtelen ezek jutottak eszembe.Esetleg még napozhatsz de azt később...
olvass könyvet
napozz
keress falubeli barátot
segits anyukádnak
takarits ki
tanulgass főzni
ne menj ki a napra, reggel mondták a tv-ben hogy 17 perc is elég a leégéshez 11 és 15 óra között.
keress valami játékot a neten
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:21
Maszturbálj:D gyerek.
Am jah. Tanulj meg főzni, vagy valami új receptet, abból hasznod is van. Meg a takarításból is. Később napozhatsz is, legalább szép, barna leszel. Az olvasás mindig jó. Annyi online filmnéző oldal van, csak találsz valami filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!