Mi lenne ha 12 éves lányod egyszer csak azzal állna eléd hogy jrocker akar lenni?
Figyelt kérdés
aki nem tudja mi az néz meg agoogleban jrock vagy visual kei címszó alatt ^^2011. jún. 6. 14:21
21/31 mana sama *-* válasza:
én igazából annyit nem értek csupán minek írogatnak olyanok akiknek fogalmuk sincs az egészről eleve ha szüleidnek mondanád h jrocker leszel akkor is magyaráznád nekik mi is az ilyenek ! meg eleve most komolyan ha azt mondják nem akkor is lehetsz az nekik különösebb beleszólásuk nincs h hogy nézz ki micsinálj 4 viszont azért téllegg jobb kerülni a feltűnést nem mintha könnyű lenne egy jrockernek de megoldható
22/31 anonim válasza:
én úgy öltözködöm mint egy jrock-er ^^
13/L ^^ anyumnak nem szóltam de nem igazán tetszik neki ez a stílus :\
23/31 anonim válasza:
Igazából nem szoktuk használni a jrocker kifejezést. Nem az számít, hogy ki hogy öltözködik, hanem, hogy eljut e a zene a szívedbe...
A hogy néznek ki ezek? na ezzel lelehetne állni, mert lehet, hogy Hizaki nőnek öltözik, a nagy amerikai gitárosok a bokájukat lefosnák, ha tudnák utánozni. ( És még Hide-ről, vagy Mana-sama-ról nem is beszéltem) Én nem is voltam 12 amikor elkapott a gépszíj, de ez vagyok én és a szüleim is megbékéltek vele....
24/31 anonim válasza:
Elég későn írok ide de hát na:D Úgy imádom amikor a szülők itt szaroznak, hogy pofonvágnák a gyereküket, ha azok mernének valamilyen extrémebb stílusba tartozni. Komolyan:DD Ez már szinte nevetséges.. Úgy öltözködik ahogyan csak kedve tartja. Ha már kezdene eldurvulni akkor rászólnék, de amíg egészséges keretek között tartozna a stílusba, még büszke is lennék rá, hogy ő nem megy a többi majom után...Én imádom a Jrockot, és semmi bajom a külsejükkel. A zenéjük K*rva jó és ennyi a lényeg. Most mit kell itt izélni, hogy "Hogy néznek már ki?"-Ennyi erővel a Jrockerek, meg téged b-sznának nyakon, hogy miket szeretsz...
25/31 A kérdező kommentje:
hát már eltelt egy év mióta feltettem a kérdést és így visszaolvasva ...tényleg butaság lenne odaállni anyáék elé, bár annyit már tudnak , hogy japán rockot hallgatok és érdekel a kultúra...egyébként ők furcsa mód nem voltak olyan negatívak ,mint a legtöbben inkább csak elpoénkodtak a témával:D de amin még megakadt a figyelmem , hogy azt írták úgy is lemondok róla ehhez képest már 2 éve szeretem ezt a stílust(11 évesen kezdtem érdeklődni felőle) hát ennyi de köszi a kommenteket:D
2012. ápr. 29. 12:29
26/31 A kérdező kommentje:
jaj és még volt szó a feltűnésről...hát nyilván nem fogok kiállítani az utcára egy uruha féle combkivillantós nadrágban:D mikor feltettem a kérdést sem arra a pircinges túlontúl extra dolgokra gondoltam, hanem mint írták amiről eszembe jut japán, vagy kockás ing bakanccsal és egy fekete nadrággal:D
2012. ápr. 29. 12:32
27/31 A kérdező kommentje:
a zenéről pedig.... hihetetlen, hogy egyesek képesek úgy megítélni, hogy nem tudják milyen... vicces, hogy az emohoz hasonlítják pedig nem egy olyan szám van, amiben szerepel, hogy a halál nem ad feloldozást semmi alól... na mindegy a lényeg, hogy szeretem és kész... van olyan banda amit ha hallgatok egyszerűen muszáj mosolyognom, annyi élettel van tele, mások pedig segítenek, hogy ne legyek annyira érzékeny ha a kinézetemmel(nem az öltözködés hanem a súlyom miatt) csesztetnek, eddig a legtöbb barátom szerint sokkal megértőbb és öntudatosabb lettem mióta hallgatom, a felfogásom pedig merőben megváltozott...sosem hittem volna, hogy egy példakép rávesz arra, hogy napszámba menjek dolgozni, hogy vehessek magamnak egy gitárt:D elnézést a hosszú válaszokért, csak mindenre szeretnék válaszolni:D
2012. ápr. 29. 12:43
28/31 anonim válasza:
Sajnos én is napszámos vagyok bár az én első teljesítendő álmom szerényebb.... egy Versailles zászló :)
29/31 A kérdező kommentje:
versailles<3 :)
2012. máj. 1. 10:13
30/31 anonim válasza:
én is voltam ilyen 13 évesen és mégis normális vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!