Tizen-, huszonévesek, ti mikor indultok el bulizni?
fél 10kor kezdek készülni :D van az fél 12 is mire talizunk, aztán eldöntjük h hova és go ;)
15L
18 éve, amikor először mentem bulizni már 8-kor simán ott volt mindenki a discóban, 9-kor már bőven táncoltunk, és éjfélre, mire haza kellett mennem, pont elég is volt.
2-3 év alatt már annyit változott a dolog, hogy 10 előtt nem jött senki, fél 12 előtt pedig nem táncolt senki. Ez a szokás masszívan tartotta is magát pár évig.
Aztán mikor egyetemre jártam, általában 7-8kor beültünk valami kocsmába, vagy valakihez beszélgetni, iszogatni, és éjfél körül mentünk át az egyetemi klubba. 2 év után már volt olyan, hogy fél 2-kor még szinte üres volt a klub, pedig 3-kor zárták könyörtelenül.
Változnak a szokások ezen a téren is.
Sztem sokkal jobb volt, amikor még hamarabb kezdődtek a bulik.
Egyrészt mert így több időt tölthettél szórakozással ha akartál, vagy ha nem volt kedved sokáig maradni, akkor bőven ki tudtad magad aludni a másnapi suliig is akár.
Változó.
Ha csak beszélgetni megyünk le, akkor már 6kor találkozunk, és ezekből szoktak kisebb bulik kialakulni, amik tarthatnak 2ig, de 4ig is...
Ha koncertre megyünk, akkor koncertkezdés előtt 1-2 órával találkozunk (hangulattól függ). Ez olyan 8-9 órát jelent.
Amúgy a mi társaságunknál ritkán van olyan, hogy "na ma bulizunk, és hova menjünk", mert nálunk az összeülős-beszélgetéses este a kedvenc kocsmánkban vagy a városban egy padnál a buli. Ezek alól kivételek a koncertek, és fesztiválok. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!