Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fiuk ti baratkoztok csajokkal,...

Fiuk ti baratkoztok csajokkal, csupan baratsagbol? Hisztek a fiu lany baratsagban? Foleg huszonevesek valasza erdekel

Figyelt kérdés
szeretek baratkozni, es a kozossegi oldalakon azt tapasztaltam hogy mikor ki irom kapcsolatban nem nagyon irnak a sracok, mikor egyedulallo vagyok akkor irnak rendesen es hozzaszolasokat is a kepekhez .... miert??? nem szeretnek a fiuk csak baratkozni a csajokkal? vagy nem hisznek a fiu-lany baratsagban?
2011. ápr. 13. 00:29
 1/5 anonim válasza:
Hát én lány vagyok, és húsznál fiatalabb, de én is mindig így járok.... ha megmondom, hogy van barátom, nem hajlandóak beszélgetni !
2011. ápr. 13. 01:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert nyilván amúgy szarnak rád. Érdemes tudni, hogy a pszichológia mai állása szerint a cselekedeteink közel kilencven százalékát szexuális indíttatással tesszük. Érdekes egyébként, hogy még a legtalpraesettebb, legokosabb lányok is képesek azt hinni, hogy amikor egy srác gyakorlatilag totálisan flörtöl velük, az csak haverkodás. Míg egy azonos nemű teljesen átlát rajta.

Ettől függetlenül amúgy létezik fiú lány barátság. Mármint szerintem. Két nagyon jó barátom is nőnemű, és mindig teljesen aszexuálisak voltak számomra. Mondjuk mostanában kezd az az érzésem lenni, hogy az egyikük többet is érez irántam, ami ha igaz, akkor kissé meginogna ez az egész elmélet.

2011. ápr. 13. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:

én szeretek lányokkal is barátkozni , elég sokat szoktam velük eljárni különböző helyekre

az a baj hogy néha azért megesik hogy az egyik fél többet akar és ezt elég nehéz kiszűrni mert csak később derül ki

2011. ápr. 13. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a férfi-nő barátságban. 24/L
2011. ápr. 13. 21:22
 5/5 anonim válasza:

Én lány vagyok és pár hónappal ezelőttig hittem a az ilyen típusú barátságban. Aztán szingli lettem és hirtelen minden rég fiúismerősöm előkerült és a támogatásukról biztosítottak. Naponta hívtak, hogy vagyok, i van, szóljak ha bármiben segíthetnek...ez tartott addig amíg meg nem mondtam nekik, hogy nem lesz semmi köztünk. hát azóta nem bombáznak smsekkel. Ja, összejöttem egy exemmel, akivel régen a szakítás után jóban maradtunk és évekig baráti kapcsit tartottunk fent. Aztán úgy alakult, hogy megint szakítottunk, teljesen békében megegyeztünk viszont azóta nem igazán szeretne a barátom lenni...

Egyszóval nem hiszek ebben

2011. ápr. 29. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!