Kubai salsát ha nagyon szeretné egy férfi megtanulni, de (mivel 4 hónapig heti 2 alkalommal próbálta és) úgy látta, hogy a többihez (tapasztaltakhoz) képest valahogy NINCS latinos/szép csípőmozgása, és nem is felszabadult, az alábbival megtanulhatja?
Lehet még egy ilyen egyénnek esélye arra, hogy kései életkorban - hátrányai ellenére - rengeteg idő alatt, vagyis hosszú-hosszú évek munkája eredményeként megtanuljon salsázni azzal egy-egy tánctanfolyamot kiegészítve, hogy magántanárnőhöz is rendszeresen, aktívan (hetente többször) eljárna salsát gyakorolni? Vagyis a választott csoportjától még külön magánórákra is.
(Ha NEM is gyönyörű csípőmozgással, mert szerintem később sem változna ez, emellett végig, hogy is mondjam: "darabosan" táncolva, és sajnos feszélyezettség miatt elég lassan tanulva is, szóval ha később is ilyen maradna de - önmagához, azaz jelenlegi nemtudásához képest - mégiscsak megtanulna valamelyest salsázni. Már ha ezek nem tűnnek túl hervasztónak a jövőbeli hölgy partnereknek. Ezek lennének a durván hátráltató egyéni adott rossz tulajdonságok, melyekről fent beszéltem.)
Ha szívesen csinálod, örömet szerez, akkor használj ki minden lehetőséget.
És igyekezz ne másokhoz hasonlítgatni magadat, hanem korábbi önmagadhoz, örülj a saját fejlődésnek, a sikerélményeidnek.
Amúgy ha pluszban otthon is gyakorolnál, akkor nagyon sok ingyenes oktató videót találsz a neten, akár magyarul, akár angolul.
Itt inkább arról lenne szó, hogy vajon fogok-e fejlődni akkor ha eljárok (hetente többször) magántanárnőhöz éveken át (vagy akár úgy is, hogy otthon ezeket a videókat is a magánórák mellett nézem)?
Mert amit leírtam a részletezésben - hátrányokat - azok nálam sajnos mind megvannak.
És így kérdés, hogy fogok-e fejlődni?
Illetve hogy ha ilyen nemszép (bénácska?) csípőmozgású és "darabos" mozgású leszek, meg nem annyira felszabadult, nem annyira spontán, így az is kérdés (emellett pluszban), hogy a jövőbeli táncpartnereimnek nem fog az én szegényes formációim - és a többi hátrányom - negatív megbélyegzést eredményezni velem szemben?
Mindenképpen írjatok!
Táncokhoz értők, vagy (aktív) táncosok - válaszoljatok nekem!
Keress fel egy tánc klubot, és ott érdeklődj.
Bizonyos táncstílusokhoz adottságok is kellenek, melyek, ha nincsenek meg, nem jutsz előbbre.
Laza csípőízületek, ritmusérzék, harmonikus mozgás készség, hajlékonyság, könnyedség, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!