Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a tesómnak,...

Hogy mondjam meg a tesómnak, nem tudok 'fancy' lánybúcsút szervezni neki, mert a barátnőinek erre nincs keret?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvője, mondta, hogy a tanú feladata a lánybúcsú-szervezés, reméli nem felejtem el. És hogy direkt kevés barátnőjét írta rá össze, szóval legyen "nagyon fancy".

Itt jön a gond... A csoportban, ahol beszélünk, eddig bármit írtam, mint ötlet, leszavazták.

Kezdtem a "nagyon fancyvel", hogy menjünk el 2 éjszakára Barcelonába vagy Madridba, majd az egyik lány felvetette, hogy menjünk le a Balatonhoz, Siófokra. Mikor leírtam, hogy kb. az úgy mennyi lenne, azt is leszavazták (aminek amúgy örülök is, mert egy augusztusi balatoni hétvége nem hiányzott volna).

Most még ezt a Glamping Hotelt találtam, Eger környékén, két éjszaka 57.000/fő lenne, reggelivel. Ezt is leszavazták, mert hogy drága.

Az ő részüket is megértem, mert mindannyian fiatalok, egyetemisták vagy pályakezdők, mondták, hogy oké, fizetik a lánybúcsút, de rá két hétre lesz az esküvő, ahová el kell jutni, nászajándékot kell adni és nem fér bele nekik az, hogy egy hónap alatt 200-250 ezret dobjanak ki az ablakon úgymond.

Csak közben a nővérem meg tőlem várja, hogy megszervezzek mindent és feleljek meg az elvárásainak. Úgy, hogy nekem a lánybúcsú után még lesz egy hét vizsgaidőszakom, szóval gondolhatjátok, mennyire hiányzik ez az egész nekem akkorra... Én jobban örülnék, ha megszervezné magának, mert akkor tényleg nem rám fújolnának a barátnői, hogy milyen ötleteim vannak, meg olyan lenne minden, amilyenre akarja.

2024. febr. 29. 21:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de akkor legyen "fancy" egyedül. Tuti, hogy nem dobnék ki több tízezer forintot, csak mert egy (bocs mégegyszer) hülye pitsának ilyen elvárásai vannak. Nekem simán megfelelne egy kerti sütögetés és iszogatás a barátaimmal.
2024. márc. 1. 03:48
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám, hogy ne más faxával verje már a csalánt, hanem szervezzen olyat, ami belefér a keretbe... Aki ennyire csak a bulikára megy rá, annak az agyi szintje egy három napja megrohadt narancsét nem üti meg. Agyam eldobom, komolyan, hogy milyen embereket vesznek feleségül a nememből, de komolyan...
2024. márc. 1. 04:19
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
9-es: én a leendő gyereket sajnálom, hogy ilyen idióta anyja lesz, aki még a barátnőit sem ismeri... A vőlegénynek meg úgy kell, ha ennyire a lételeme egy dekoratív, de flúgos tyúk. Vagy legalábbis, hogy sejtem, hogy az, mert ilyen pitsáskodásért egy ronda nőt azonnal elküldenek a vérbe.
2024. márc. 1. 04:26
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi az egyik barátnőmnek egy fesztiválra szerveztük. Igaz 1 napos volt, de hatalmas élmény. ha olcsóbbat néztek, akkor simán kivitelezhető még úgy is hogy két nap.

Az enyémre egy kis vízparti nyaralót béreltek, éjféli fürdőzés, társas, beszélgetések, grillezés stb..imádtam.

2024. márc. 1. 06:06
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Leulsz vele négyszemközt es: figyi, Kati. Értem én, hogy fancy leanybucsut szeretnél, de elfelejtetted, hogy a barátaid vagy egyetemisták, vagy palyakezdok? Nem tudják kigazdalkodni egy ilyen leanybucsu költségeit.
2024. márc. 1. 06:21
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

A "legfancybb" (jajdegázezaszó) lánybúcsú, amit eddig szerveztem, így nézett ki: az egyik csajszinál összegyűltünk, alapoztunk, ott letoltuk a vicceskedő játékokat, kapott a menyasszony phaszos tortát (első nagyobb költség), aztán látszólag elindultunk a buszhoz a belvárosba, csakhogy a buszmegállóba a limuzin gördült be (második nagyobb költség). Az körbevitt a belvárosban, ingyen pezsgő, zene, megvolt a fancy életérzés, a Hősök terén profi képek készültek (árban benne), aztán egy belvárosi szórakozóhelynél tettek ki.

Az adott helyen vetkőzősfiúk tartottak magic mike jellegű színpadi műsort (harmadik nagyobb költség), a belépőjegyben volt welcome drink meg utána buli hajnalig a helyen.

A limó bónuszbrigádos vagy valami hasonló kuponos oldalról volt töredék áron, a torta azért nem olyan nagy összeg, kb. a belépők voltak a legdrágábbak, de így is megállt fejenként 10-15 alatt úgy is, hogy a menyasszonynak összedobtuk (plusz a pia, nyilván).

Lehet kevés pénzből jót szervezni, csak kicsit jobban körbenézni, és nem rögtön barcelonában gondolkodni. Tök igazuk van a lányoknak, fizessék az esküvőt, nyilván az is "fancy", aztán még százezreket szednél be egy estés bulira... meredek.

2024. márc. 1. 06:23
 27/37 anonim válasza:
100%

Szerintem ülj le a tesóddal őszintén beszélni: mondja el, hogy konkrétan mi az elvárása, és szembesítsd azzal, hogy az egyetemista/pályakezdő barátnőinek semmire ilyesmire nincs kerete, és hogy mi az, amire számíthat maximum, és ezen belül mi az, ami neki fontos lenne.

NE akard, hogy a királylány ott helyben vágja majd a pofákat, vagy esetleg kifakadjon, hogy semmi nem olyan, mint amilyennek elképzelte, mert akkor meg örök harag lesz, hogy eltoltátok a lánybúcsúját, pontosabban te. Eleve tök gáz, hogy ennyire felszínes a kapcsolata a közeli barátaival is vagy csak telibe sz...ja, hogy nem mindenki az ő nagy napjába akar tönkremenni.

2024. márc. 1. 06:38
 28/37 anonim ***** válasza:
18%
Használj magyar szavakat, biztosabban megérti.
2024. márc. 1. 06:49
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ilyen sincs, hogy a tanú dolga a lánybúcsú. Nekem pl. keresztapám volt a tanúm, nem tudom, mit szervezett volna...
2024. márc. 1. 06:57
 30/37 A kérdező kommentje:

Írtátok, hogy miért nem apartmant keresek...

Azokat is néztem, de ami tényleg szebb, modernebb, az szintén 30-40 ezer Ft/fő, és ezt is sokallták, mert hogy erre jön még a benzinköltség, fogyasztás (más-más városban lakik mindenki). Valamint, sok helynél, ha meghallják, hogy lánybúcsú, az kizáró ok.

Nézegettem menyasszonyos csoportokban is, hogy ki hol volt, de amiket ott írtak, azok még drágábbak voltak, vagy már foglaltak az adott dátumra.

2024. márc. 1. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!