Hogy mondjam meg a tesómnak, nem tudok 'fancy' lánybúcsút szervezni neki, mert a barátnőinek erre nincs keret?
Nyáron lesz az esküvője, mondta, hogy a tanú feladata a lánybúcsú-szervezés, reméli nem felejtem el. És hogy direkt kevés barátnőjét írta rá össze, szóval legyen "nagyon fancy".
Itt jön a gond... A csoportban, ahol beszélünk, eddig bármit írtam, mint ötlet, leszavazták.
Kezdtem a "nagyon fancyvel", hogy menjünk el 2 éjszakára Barcelonába vagy Madridba, majd az egyik lány felvetette, hogy menjünk le a Balatonhoz, Siófokra. Mikor leírtam, hogy kb. az úgy mennyi lenne, azt is leszavazták (aminek amúgy örülök is, mert egy augusztusi balatoni hétvége nem hiányzott volna).
Most még ezt a Glamping Hotelt találtam, Eger környékén, két éjszaka 57.000/fő lenne, reggelivel. Ezt is leszavazták, mert hogy drága.
Az ő részüket is megértem, mert mindannyian fiatalok, egyetemisták vagy pályakezdők, mondták, hogy oké, fizetik a lánybúcsút, de rá két hétre lesz az esküvő, ahová el kell jutni, nászajándékot kell adni és nem fér bele nekik az, hogy egy hónap alatt 200-250 ezret dobjanak ki az ablakon úgymond.
Csak közben a nővérem meg tőlem várja, hogy megszervezzek mindent és feleljek meg az elvárásainak. Úgy, hogy nekem a lánybúcsú után még lesz egy hét vizsgaidőszakom, szóval gondolhatjátok, mennyire hiányzik ez az egész nekem akkorra... Én jobban örülnék, ha megszervezné magának, mert akkor tényleg nem rám fújolnának a barátnői, hogy milyen ötleteim vannak, meg olyan lenne minden, amilyenre akarja.
Hát nem 5-60 ezernél sajnos... :D
Az egyiknél mondta a leendő férj, hogy ő állja, de a másik kettőnél pedig fizette mindenki a saját részét, a menyasszonyét pedig összedobtuk.
Nem csóró körökben mozgok, se soha nem voltam ilyen utazgatós, több napos lánybúcsún. Annyira itthon ez nem elterjedt.
Hát ha a tesód nem fogyatékos, akkor meg kell értenie hogy erre nincs mindenkinek pénze, sőt kedve sem. Ezt máshogy nem lehet elmondani. "Juci, sajnos a többiek túl drágának találják a felvetett ötleteket. Szeretnél beülni azért valahova, vagy hagyjuk így az egészet"?
Mit jelent nála a fancy? Hogy puccos legyen? Vagy különleges, egyedi? Vagy csak szimplán szép?
Amúgy ha mindenáron ilyen többnapos dolgot szeretnétek, valami szép erdészházat is ki lehet bérelni egy hétvégére, annyira nem lesz durva és tudtok szép környezetben bulizni. Vagy menjetek le a Tiszához, sokkal olcsóbb, mint a Balaton és lehet strandolni, szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!