Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a tesómnak,...

Hogy mondjam meg a tesómnak, nem tudok 'fancy' lánybúcsút szervezni neki, mert a barátnőinek erre nincs keret?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvője, mondta, hogy a tanú feladata a lánybúcsú-szervezés, reméli nem felejtem el. És hogy direkt kevés barátnőjét írta rá össze, szóval legyen "nagyon fancy".

Itt jön a gond... A csoportban, ahol beszélünk, eddig bármit írtam, mint ötlet, leszavazták.

Kezdtem a "nagyon fancyvel", hogy menjünk el 2 éjszakára Barcelonába vagy Madridba, majd az egyik lány felvetette, hogy menjünk le a Balatonhoz, Siófokra. Mikor leírtam, hogy kb. az úgy mennyi lenne, azt is leszavazták (aminek amúgy örülök is, mert egy augusztusi balatoni hétvége nem hiányzott volna).

Most még ezt a Glamping Hotelt találtam, Eger környékén, két éjszaka 57.000/fő lenne, reggelivel. Ezt is leszavazták, mert hogy drága.

Az ő részüket is megértem, mert mindannyian fiatalok, egyetemisták vagy pályakezdők, mondták, hogy oké, fizetik a lánybúcsút, de rá két hétre lesz az esküvő, ahová el kell jutni, nászajándékot kell adni és nem fér bele nekik az, hogy egy hónap alatt 200-250 ezret dobjanak ki az ablakon úgymond.

Csak közben a nővérem meg tőlem várja, hogy megszervezzek mindent és feleljek meg az elvárásainak. Úgy, hogy nekem a lánybúcsú után még lesz egy hét vizsgaidőszakom, szóval gondolhatjátok, mennyire hiányzik ez az egész nekem akkorra... Én jobban örülnék, ha megszervezné magának, mert akkor tényleg nem rám fújolnának a barátnői, hogy milyen ötleteim vannak, meg olyan lenne minden, amilyenre akarja.

2024. febr. 29. 21:09
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Hát nem 5-60 ezernél sajnos... :D

Az egyiknél mondta a leendő férj, hogy ő állja, de a másik kettőnél pedig fizette mindenki a saját részét, a menyasszonyét pedig összedobtuk.

2024. febr. 29. 21:51
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem csóró körökben mozgok, se soha nem voltam ilyen utazgatós, több napos lánybúcsún. Annyira itthon ez nem elterjedt.

Hát ha a tesód nem fogyatékos, akkor meg kell értenie hogy erre nincs mindenkinek pénze, sőt kedve sem. Ezt máshogy nem lehet elmondani. "Juci, sajnos a többiek túl drágának találják a felvetett ötleteket. Szeretnél beülni azért valahova, vagy hagyjuk így az egészet"?

2024. febr. 29. 22:02
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Mégpedig addig beszélj vele, míg a csajok meg nem sértődnek az irreális elvárásoktól. Nehogy a végén pont ne érjen rá egyikük sem jövő nyáron egyáltalán.
2024. febr. 29. 22:11
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg, beszéljétek meg mennyi a keret, és azzal ötletelj, mert így a végtelenségig szervezhetsz semmi nem lesz jó.
2024. febr. 29. 22:16
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
Miért Hotelben gondolkodsz? Siófok Aranypart, Ezüstpart tele van kis villákkal,felszerelt, medencés igényes nyaralókkal, egy éjszaka 80-120 között mozognak augusztusban. Egy éjjel/ház,azt össze lehet dobni. Úgyis isztok, meg buliztok enni nem kell 😃
2024. febr. 29. 22:28
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
A lányoknak mondd meg őszintén, hogy a tesód elvárásait próbáltad eddig megvalósítani, nem kell hogy rád fújoljanak. Aztán először beszéljétek meg, mennyi a keret rá, aztán a tesódnak mondd meg, hogy a kerti buli fér bele, más nem. Ha ennél többet szeretne akkor neki kell zsebbe nyúlnia.
2024. febr. 29. 22:29
 17/37 anonim válasza:
100%
A másik lehetőség, hogy azon ötleteltek, miből tudtok főzni. Előttem írták az anyagiakat, de a lehetőségeken is agyalhattok. Hogy mondjuk valakinek van lovardai ismeretsége és lovaskocsival mentek A-ból B-be. Szóval valami, ami extra, de esetleg olcsóbban meg tudjátok oldani.
2024. febr. 29. 22:29
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt kérdezném én is hogy miért pont az a hotel? Vannak azért olcsóbb szállások is Eger környékén
2024. febr. 29. 22:31
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent nála a fancy? Hogy puccos legyen? Vagy különleges, egyedi? Vagy csak szimplán szép?

Amúgy ha mindenáron ilyen többnapos dolgot szeretnétek, valami szép erdészházat is ki lehet bérelni egy hétvégére, annyira nem lesz durva és tudtok szép környezetben bulizni. Vagy menjetek le a Tiszához, sokkal olcsóbb, mint a Balaton és lehet strandolni, szórakozni.

2024. febr. 29. 22:56
 20/37 anonim válasza:
100%
Ne haragudj, de nekem az is sok volt, hogy hintót akart meg limuzint a lánybúcsúra meg egyéb ilyen extrákat az egyik "barátnőm". Mi meg fizessük. Hát azért nem, nem szabad másokat ekkora költségekbe verni.
2024. márc. 1. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!