Értékes tartalomgyártó magyar jutyuberek?
10. kb ennyit én is tudok hogy youtube, direkt írtam fonetikusan - sok fiatal írja így - gondoltam én is menőzök....
áhá. akkor én nem is jutyubert keresek hanem hanem vloggert. hát legalább tudom mit keresek ... szóval fónagy kitti meg viszkok fruzsi influencerek,akik készítenek vlogot is. - köszönöm a minitanfolyamot! - most már ezt is tudom :)
11# Szívesen.
Én még senkit nem láttam így használni...
Akiket láttam, azok 10 év alattiak voltak, akiknek egy szavuk nem volt leírva helyesen. De te nem ez a kategória vagy szerintem.
És a fonetika nem ez. Ott nem betűk vannak, hanem különböző jelölések a hangoknak.
a fonetikus ejtés az szó szerinti ejtés köznyelven, szótárba mindig írtam a szó mellé fonetikusan ejtve is. - de tök mindegy. lényegtelen. belemehetünk wikibe hogy a hangok pontos visszaadására törekvő írásmód... most ez nem is érdekel őszintén én most az internetes fogalmakat tanulom.
a 10 éves az viszont talált, magántanár vagyok és vannak 10 éveseim!! na ők tényleg így írják :D tipikus esete mikor a tanár tanulja az új dolgokat a diáktól ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!