Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Értékes tartalomgyártó magyar...

Hosszúhajú kérdése:

Értékes tartalomgyártó magyar jutyuberek?

Figyelt kérdés
Szeretek olyan jutyubereket nézni akik nemcsak úgy vannak és elröhögcsélnek a saját csatornájukon miközben semmit nem csinálnak. hanem olyanokat akik letesznek valamit az asztalra, komolyan veszik az egyetemet, több nyelven beszélnek, igényes környezetben élnek, amit imádnak rendben tartani, céljaik vannak és tesznek értük, nyüzsgés az életük, szórakoztatóak és nem az orruk alatt dünnyögnek fél órát, hanem tömören és jól beszélnek. fiatalabb nők, akiknek nemcsak egy témájuk van, amiről állandóan beszélnek. eddig fónagy kittit találtam, akit nagyon bírok! még valaki?

#YouTube #YouTube video #Fónagy Kitti #magyar jutyuber #értékes tartalmogyártó #jutyuber
2024. jan. 17. 21:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10. kb ennyit én is tudok hogy youtube, direkt írtam fonetikusan - sok fiatal írja így - gondoltam én is menőzök....

áhá. akkor én nem is jutyubert keresek hanem hanem vloggert. hát legalább tudom mit keresek ... szóval fónagy kitti meg viszkok fruzsi influencerek,akik készítenek vlogot is. - köszönöm a minitanfolyamot! - most már ezt is tudom :)

2024. febr. 1. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:

11# Szívesen.

Én még senkit nem láttam így használni...

Akiket láttam, azok 10 év alattiak voltak, akiknek egy szavuk nem volt leírva helyesen. De te nem ez a kategória vagy szerintem.

És a fonetika nem ez. Ott nem betűk vannak, hanem különböző jelölések a hangoknak.

2024. febr. 1. 22:11
 13/16 A kérdező kommentje:

a fonetikus ejtés az szó szerinti ejtés köznyelven, szótárba mindig írtam a szó mellé fonetikusan ejtve is. - de tök mindegy. lényegtelen. belemehetünk wikibe hogy a hangok pontos visszaadására törekvő írásmód... most ez nem is érdekel őszintén én most az internetes fogalmakat tanulom.

a 10 éves az viszont talált, magántanár vagyok és vannak 10 éveseim!! na ők tényleg így írják :D tipikus esete mikor a tanár tanulja az új dolgokat a diáktól ...

2024. febr. 2. 00:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen ez, de a kiejtést hangokkal jelöli, ami nem betű, hanem külön jelek vannak rá.
2024. febr. 2. 00:30
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Mi erre felé úgy ejtjük ki hogy "JUTUB" és nem jutyub. Bár állítólag magyarosítva a jutyub a helyes, de nekem a jutub jobban tetszik.
2024. febr. 2. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
15# Ezt meg már meg se akartam neki említeni. Nálunk is jutubnak mondják.
2024. febr. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!