Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Radics Peti paródiáinak a...

Radics Peti paródiáinak a humora csak szerintem óvódás szintű?

Figyelt kérdés

Ezek a paródiák ritkán tudtak őszintén megnevetettni. A mostani pókember paródiáiról sem jobb a véleményem.

Csak is a Hitler tanár úr, és a maradj talpon paródiák szórakoztattak.

A "facebook üzeneteim" sorozatot követem tőle egyedül, bár ezektől sem kacagott annyira a májam.

Van olyan ember aki tényleg sírva röhögi végig ezeket a videókat, a 6-13 éves gyerekeken kívűl?

2022. máj. 20. 00:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
19/F
2022. máj. 20. 00:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy ezeket társadalom kritikáknak szánja , de akkor sem tudom nevetni az indokolatnak anyázásokon.
2022. máj. 20. 00:45
 3/12 A kérdező kommentje:
...vagy esetleg az egyéb beszólásokon
2022. máj. 20. 00:49
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
Amikor "csak úgy" parodizálgat, az még elviselhető... De amikor politikai paródiát próbál csinálni, azért meglátszik, hogy nem több egy dagadt prolinál.
2022. máj. 20. 03:26
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

4

Csak mert nem fidesz-zombi, és nem a lakájpropagandát tolja?

2022. máj. 20. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Radics Peti

Jaj, itt nem lehet megidézni, mint facebook-on 😕

2022. máj. 20. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
33%

5#

Inkább azért mert legócskább vidéki kocsmában is komplexebb gondolatok hangzanak el.

2022. máj. 21. 00:17
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Szegény Peti. Biztosan sírva aludt ma is el, mert a gyakorikerdesek.hu-n pár ember nem tud azonosulni a humorával és még a politikai gondolataival se ért egyet mindenki. Borzasztó. Nem beszélve a közel egymillió követőről akik mind-mind 12 évesek. Sírószmájli a nevükben is.

41/L

2022. máj. 23. 01:16
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 ne haragudj, de nem hiszem el hogy 41 éves vagy , mert nem tudsz olvasni, hiszen soha nem írtam hogy minden követője 12 éves ...
2022. máj. 25. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

8: engem is meglep, hogy 41 éves vagy. amikor elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy olyan 16 körül vagy.

egy 40 éves hogy reagálhat ennyire gyerekesen egy eltérő véleményre?:D

_

sztem is óvodás szintű a humora, de ez van...az én szememben trash youtuber.

de hát a magyarok többsége nem épp a kiváló humoráról és igényességéről híres.

nálam már akkor elásta magát, amikor csupa helyesírási hibás mondatban kiosztotta Czibók trolljait. kicsit szereptévesztésben van a gyerek.

2022. jún. 20. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!