Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék kicsit ismerte...

Hogyan lehetnék kicsit ismertebb streamer/tartalomgyártó? 19F

Figyelt kérdés

November óta gyakrabban PS5-ön streamelek Twitch-en Apex Legends rankedet, illetve sok más aktuális játékokat is, viszont alig szokott lenni 2-3 néző és az sem fix. :/

Egyébként a minőséggel nincs gond, 1080p60-ban streamelek illetve van mikrofon és face cam is.

2021. febr. 10. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
89%

Mert nemrég óta csinálod. Ha megnezéd senki nem kezd 100+ nézővel.

Streamelj népszerűbb játékot, az Apex már rég lecsengett.

De az is lehet hogy nem vagy érdekes a nézőknek. Ha megnézed Zsozét sem a játék tudása miatt nézik annyian.

Meg amúgy is nagyon telített a piac. Boldog boldogtalan belekezd a streamelébe mert egyből várják a sikert.

Szerintem aki most kezdi neki sokkal nehezebb mint régebben, mikor még nem volt ennyire telített.

2021. febr. 10. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha látnék a streamjeidből részletet, akkor valószínűleg többet tudnék mondani. Viszont így csak ismételni tudom, amit az első válaszoló adott. Apex-el szinte már nehéz karriert indítani. Ha privátba küldesz egy mentett streamet, akkor ha tényleg érdekel a streamelés és lelkesedésed is van felé, akkor az alapjait el tudom magyarázni, hogy be tudjon indulni a csatornád.

Ha rám is írsz, említsd meg, hogy milyen játékokat próbáltál eddig.

Érdemes nem kihagyni ezt az ajánlatot.

2022. jún. 28. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!