Hogyan lehetnék kicsit ismertebb streamer/tartalomgyártó? 19F
November óta gyakrabban PS5-ön streamelek Twitch-en Apex Legends rankedet, illetve sok más aktuális játékokat is, viszont alig szokott lenni 2-3 néző és az sem fix. :/
Egyébként a minőséggel nincs gond, 1080p60-ban streamelek illetve van mikrofon és face cam is.
Mert nemrég óta csinálod. Ha megnezéd senki nem kezd 100+ nézővel.
Streamelj népszerűbb játékot, az Apex már rég lecsengett.
De az is lehet hogy nem vagy érdekes a nézőknek. Ha megnézed Zsozét sem a játék tudása miatt nézik annyian.
Meg amúgy is nagyon telített a piac. Boldog boldogtalan belekezd a streamelébe mert egyből várják a sikert.
Szerintem aki most kezdi neki sokkal nehezebb mint régebben, mikor még nem volt ennyire telített.
Ha látnék a streamjeidből részletet, akkor valószínűleg többet tudnék mondani. Viszont így csak ismételni tudom, amit az első válaszoló adott. Apex-el szinte már nehéz karriert indítani. Ha privátba küldesz egy mentett streamet, akkor ha tényleg érdekel a streamelés és lelkesedésed is van felé, akkor az alapjait el tudom magyarázni, hogy be tudjon indulni a csatornád.
Ha rám is írsz, említsd meg, hogy milyen játékokat próbáltál eddig.
Érdemes nem kihagyni ezt az ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!