Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek melyik influencert...

Szerintetek melyik influencert lehetne meghívni iskolai programokra, előadást tartani gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Érdekes lenne ha beszélnének a munkájukról, hogy készül egy-egy Youtube-videó, mennyi előkészületet és utómunkát igényelnek a tartalmak, a gyerekek meg imádják őket szóval szerintem tanulságos lenne, de ez nagyban függ attól ki lenne a meghívott. Olyanra gondoltam aki példakép értékű, de mégis érdekes személy, inkább hosszútávú, komoly együttműködései vannak, nem pedig Bongót, suttyó energiaitalt meg más káros hülyeségeket akar eladni a fiataloknak.

2020. júl. 14. 16:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%

Zállatorvos

Zshow time

Edina Pottyondy

2020. júl. 14. 16:15
 2/28 anonim ***** válasza:
82%

Tanulom Magam

hormonmentes

Szabó Kitti

2020. júl. 14. 16:31
 3/28 anonim ***** válasza:
44%
Hát ide is eljutottunk... Iskolába nem írókat, közgazdászokat, minisztereket, orvosokat stb. akar valaki meghívni vendégnek, hanem a földön élő legaljább, legingyenélőbb, leghaszontalanabb réteget, az influenszereket. És mégis mi lenne az előadás témája? Hogyan fessed a körmöd? Hogyan pucsíts a kamerába? Hogyan pózoljál Guccsi táskával miközben szelfized magad a hotelszobádban vagy a tengerparton? Hogyan élősködj a társadalmon bármiféle érték előállítása nélkül? Na és melyik iskola lenne olyan hülye, hogy oktatás címszó alatt a gyerekek elméjét és erkölcsi világát rombolja a drága tanítási időben? Mi haszna lenne ennek? A jelenleginél is ostobább, élősködőbb generációt kinevelni? Kinek lenne az jó?
2020. júl. 14. 17:40
 4/28 anonim ***** válasza:
79%

Nézz rá az első két csatornára amit írtam.

/2-es vagyok/

2020. júl. 14. 17:43
 5/28 anonim ***** válasza:
70%
Szertár (Zsíros László Róbert)
2020. júl. 14. 18:57
 6/28 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik, ne haragudj hogy ennyire felzaklattalak a kérdéssel. Direkt kihangsúlyoztam hogy semmiképp sem az ingyenélő, csak reklámposztokat gyártó influencerek jönnének szóba. Csak ugye szintén influencernek nevezik azokat a nagyobb követőtáborral rendelkező tartalomgyártókat is, akiknek valóban van mondanivalója és értékeket képviselnek. Természetesen az általad említett szakmában tevékenykedők is értékes, érdekes emberek akik példát mutatnak a fiataloknak, de szerintem szükséges hogy újabb foglalkozásokkal is megismerkedjenek. A közösségi médiában végzett tevékenység nem mindenkinél merül ki az instagramos reklámposztokban meg felvágásban, a fotók agyonszerkesztésében és a gyerekek önbizalmának rombolásában.
2020. júl. 14. 19:20
 7/28 anonim ***** válasza:
48%
Vadkaland
2020. júl. 14. 23:49
 8/28 anonim ***** válasza:
12%
Fankadeli... 😇
2020. júl. 15. 08:41
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
hörbi xD
2020. júl. 15. 08:51
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

Amiket az első kettő írt azok semmit. Ha az a cél, hogy szórakoztató legyen de még oktató is. Akkor:

- Erdélyi Mónika és Molli

- Maris

- Csorba Anita

- Zsdav, Benipowa, Bánki Beni Csanival

- Mestermc videósai

- Unfield, Szalay Isti

- Ruben, Ak, Nerdhub

Amiket az első kettő írt gyereke nem néztek.

2020. júl. 15. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!