Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek melyik influencert...

Szerintetek melyik influencert lehetne meghívni iskolai programokra, előadást tartani gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Érdekes lenne ha beszélnének a munkájukról, hogy készül egy-egy Youtube-videó, mennyi előkészületet és utómunkát igényelnek a tartalmak, a gyerekek meg imádják őket szóval szerintem tanulságos lenne, de ez nagyban függ attól ki lenne a meghívott. Olyanra gondoltam aki példakép értékű, de mégis érdekes személy, inkább hosszútávú, komoly együttműködései vannak, nem pedig Bongót, suttyó energiaitalt meg más káros hülyeségeket akar eladni a fiataloknak.

2020. júl. 14. 16:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

"Ha az a cél, hogy szórakoztató legyen de még oktató is."

Ezt remélem te sem gondoltad komolyan. Minden szennyet felsoroltál.

Nálunk aki orvosira vagy állatorvosi akart menni az az Zállatorvost nézte.

Max agyhalottak nézik azt, amit te írtál.

2020. júl. 15. 13:41
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Nehogymár egy iskolai előadás témája a youtubeerkedés promotálása legyen! Minek menjen oda bárki is erről beszélni, de most komolyan? Nálunk még anno írókat hívtak meg előadást tartani, nem a "marist". Tudod kit tudnál meghívni esetleg? A Hormonmentes Jankát, hogy beszéljen az emberi testről, védekezésről. De az se influencerkesésről tart előadást, hogy "mennyi munka van benne", könyörgöm.
2020. júl. 16. 13:33
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Radics Peti
2020. júl. 16. 15:49
 14/28 anonim ***** válasza:
75%

Mintha nem lenne elég, hogy a mai világban már minden 3. gyerek/tinédzser influencer akar lenni, - még jobban rá kell kontrázni, és népszerűsíteni azt a gondolkodást, hogy ahelyett, hogy választanál magadnak egy hivatást, inkább ingyenélsz, mindenféle tapasztalat nélkül ontod a mérgező bullshit maszlagot a 10 éveseknek, - Ja, és némi juttatásért konkrétan bármilyen szponzorációt elvállalsz. Ha a környezettudatosságot kell promózni, egyből lecseréled a fogkefédet bambuszból készültre, a műanyag tárolóidat natúr fára, mosható “vattakorongokat” vásárolsz, hogy méginkább szembetűnjön, hogy milyen fancy kis “földanya” lettél te is, mint megannyi más ember. Pár képkockával később pedig már jöhet a fancy, eldobható fejű elektromos fogkefe, a töménytelen mennyiségű, szintén szponzorációból származó sminktermék, aminek mint tudjuk, több, mint a 90%-a a szemetesben végzi majd, hiszen képtelenég, hogy egyetlen ember a szavatosság lejárta előtt elhasználjon egy tonnányi szemhéjpúder palettát, amikor egy átlag női polgárnak egy elfogyasztása is kihívás két év alatt.

Az ilyen influencerek, - jellemzően az újabb motorosok értéktelen “munkát” végeznek. Milyen érdekes, hogy a régiek, akik még blogokról kezdték, és így gyűrűztek be a YouTube világába, még akkor is 100x kreatívabb produktumokat tudtak létrehozni, amikor nem járt érte semmilyen juttatás.

Persze, van 1-2 kivétel, akit tényleg el lehetne hívni. Pl. Radics Peti, - akinek köztudott, hogy polgári munkája is van, és igaz, sajátos módon, de az a célja, hogy jobb útra terelje az emberiséget.

2020. júl. 16. 16:03
 15/28 anonim ***** válasza:
37%

Horváth András

Csorba Anita (kicsiknek készít videókat, kézműveseket, nem agysorvasztó)

Szabó Sándor magánnyomozó (nagyoknak, esetleg rendvédelmi suliba)

2020. júl. 16. 23:14
 16/28 anonim ***** válasza:
37%

Szecso

Csorba Anitát nem ajánlom...

2020. júl. 17. 07:18
 17/28 anonim ***** válasza:
28%
“ Iskolába nem írókat, közgazdászokat, minisztereket...” Miniszterek max. British International kaliberu iskolakba jarkalnanak eloadni, nem egyszeru kozepsuliba (meg kb senkit nem erdekelne. Az is csoda lenne, ha egy 16-18 eves ismerne nev szerint a hazai miniszterek). Amugy egyetertek a valasz tobbi reszevel, de van par hasznos tartalomgyarto.
2020. júl. 17. 16:23
 18/28 anonim válasza:
20%

Kedves utolsó!

Én pl. ismerem a hazai minisztereket, valamint követem az amerikai történéseket is.

Ez érdeklődés, műveltség és nevelés kérdése.

Amúgy hívjátok meg Radicsot vagy Dancsót. :D :D :D :-)

16/f

2020. júl. 18. 15:25
 19/28 anonim ***** válasza:
36%
#18 En is 16 eves vagyok, szoval tapasztalatbol irtam sajnos. :) Orulok, ha vannak meg hasonlo emberek.
2020. júl. 18. 15:40
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is szomorú, hogy már ide jutottunk, hogy egy jó könyv íróját kevesebben ismerik, mint egy gagyi youtuber-t.
2020. júl. 24. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!