Értékes tartalomgyártó magyar jutyuberek?
Milyen témában jöhet? Utazás, érdekességek, kritikák, tippek... a lista végtelen.
Csak nőket vagy férfiakat is?
5. na ez pont az ellenkezője annak amit keresek. köszönöm de nem. nagyon nem. ez számomra magánügy, sosem szerettem ország-világ elé tárni... ez nem intellektuel téma, hanem privát...
de jöhetnék még tippek: motiváló fiatal lányok, akiknek az ész az első, kimagasló dolgot érnek el... igényes rendben tartott környezetből jelentkeznek, lelkesek, motiválóak és tudnak jól beszélni. - tudom nagyon ritka manapság... :(
7. azt se tudom mi a különbség. nézem a jutyubot azok jutyuberek nem? szóval az ugyanaz mint a volgger vagy az influencer. vagy nem? és mi az a tartalomgyártó? az más? - ( 48 vagyok és nagyon nem élek ebbe a mai világba - klasszikus zenész vagyok, nekem a szolfézs sokkal egyszerűbb mint a mai netes divatok....
8. na ez tényleg értékes! köszi!!
9# Először is...youtuberek és youtube.
És a youtuber bárki, aki youtube-ra készít tartalmat. A vlogger az, aki vlogot készít. A vlog olyan, amit például Nagy Dani csinál, vagy Lilla vlogja.
Az influenszer lehet tiktokos is, instagrammos is, bármilyen internetes felületen oszthat meg tartalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!