Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerinted is mérhetetlenül...

Szerinted is mérhetetlenül szánalmasak a Wikipédia járőrei?

Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 11:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem. De miből vontad le ezt a következtetést?
2023. márc. 26. 11:29
 2/28 hollófernyiges ***** válasza:
95%
Kitiltottak, te szegény? :)
2023. márc. 26. 11:36
 3/28 A kérdező kommentje:

Abból, hogy három szerkesztésemből hármat visszavontak pár percen belül, aztán mikor visszaírtam és megindokoltam, már szándékosan várnak, hogy minél később kelljen elfogadniuk.

2023. márc. 26. 12:53
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínű olyasmit szerkesztettél a dolgokba ami szabályzatba ütközött, ennyi az egész.
2023. márc. 26. 23:30
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem lett volna egyszerűbb már rögtön az első válaszodban ezt leírni?

2023. márc. 27. 09:13
 6/28 anonim ***** válasza:
Segítek: Azért mert valakivel azonos a pipáim száma nem = ugyanaz vagyok.
2023. márc. 27. 15:28
 7/28 A kérdező kommentje:

Akkor kérdezd meg egyes válaszolót, hogy mi a f.szért kérdez, ha aztán felszívódik. Hátha neked válaszol.

2023. márc. 27. 17:58
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
#7 az első válaszoló még arra a nagy semmire reagálta amit te kérdésnek csúfoltál.
2023. márc. 31. 23:27
 9/28 anonim ***** válasza:
80%

Nem ezt kérdezted, de sajnálnám, ha egy lelkes embert veszítene a WP. :-) Eleinte nekem is voltak problémáim, aztán megértettem, hogy mi bajuk van.

Érdemes megtanulni a Wikipédia szerkesztési elveit először, mert van egy- kettő, ami fontos.

Ha kitörölte, nézd meg, hogy ki volt. Kattints el a szerkesztői falára és jóhiszeműen, jelezve, hogy kezdő vagy, kérdezd meg, hogy miért törölte ki, amit.

2023. ápr. 1. 15:53
 10/28 A kérdező kommentje:

Minek kérdezzem meg, ha pontosan tudom mi volt a baja? Az, hogy szakmai kérdésekbe üti bele az orrát hozzá nem értő módon, és pusztán attól, mert új vagyok, rögtön azt gondolja, hogy minden jobban tud nálam. Hiába tagadod, ez a járőrök többségére igaz. Eleve nem is olyanok jelentkeznek járőrnek, akiknek nem mások ellenőrizgetése a mániájuk.

2023. ápr. 1. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!