Szerinted is mérhetetlenül szánalmasak a Wikipédia járőrei?
Abból, hogy három szerkesztésemből hármat visszavontak pár percen belül, aztán mikor visszaírtam és megindokoltam, már szándékosan várnak, hogy minél később kelljen elfogadniuk.
Nem lett volna egyszerűbb már rögtön az első válaszodban ezt leírni?
Akkor kérdezd meg egyes válaszolót, hogy mi a f.szért kérdez, ha aztán felszívódik. Hátha neked válaszol.
Nem ezt kérdezted, de sajnálnám, ha egy lelkes embert veszítene a WP. :-) Eleinte nekem is voltak problémáim, aztán megértettem, hogy mi bajuk van.
Érdemes megtanulni a Wikipédia szerkesztési elveit először, mert van egy- kettő, ami fontos.
Ha kitörölte, nézd meg, hogy ki volt. Kattints el a szerkesztői falára és jóhiszeműen, jelezve, hogy kezdő vagy, kérdezd meg, hogy miért törölte ki, amit.
Minek kérdezzem meg, ha pontosan tudom mi volt a baja? Az, hogy szakmai kérdésekbe üti bele az orrát hozzá nem értő módon, és pusztán attól, mert új vagyok, rögtön azt gondolja, hogy minden jobban tud nálam. Hiába tagadod, ez a járőrök többségére igaz. Eleve nem is olyanok jelentkeznek járőrnek, akiknek nem mások ellenőrizgetése a mániájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!