Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Fel nem töltött wikipédiás...

Fel nem töltött wikipédiás szócikkeim érdekelnek valakit?

Figyelt kérdés

Ókori római nemzetségekkel (gensekkel) kapcsolatosak, pár életrajz is akad köztük.

A szövegek készek, kimásolni kell már csak őket.

2021. szept. 29. 16:30
1 2 3
 1/22 hollófernyiges ***** válasza:
89%
Csak nem blokkoltak?
2021. szept. 29. 18:59
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
És miért nem töltöd fel?
2021. szept. 29. 20:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de mint írták miért nem rakod fel te magad?
2021. szept. 29. 20:35
 4/22 A kérdező kommentje:
Mert blokkolva lettem. Így ugye nem tehetem fel őket, de hogy mégse menjenek kárba, hátha érdekelnek a cikkek valakit. Kb 20-ról van szó
2021. szept. 29. 20:38
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
És miért lettél blokkolva?
2021. szept. 30. 09:08
 6/22 hollófernyiges ***** válasza:
100%
2021. szept. 30. 10:22
 7/22 anonim ***** válasza:
95%

"de hogy mégse menjenek kárba, hátha érdekelnek a cikkek valakit. Kb 20-ról van szó"

Bébi, írjál blogot. Oda tedd ki.

Ha igazi érték a cikked, mindegy mi van az URL-ben, vagy a főcím sorában...

2021. szept. 30. 11:30
 8/22 A kérdező kommentje:

#6 igen, ezért. S a kitiltás miatt legkorábban néhány év múlva térhetnék vissza, de nem hiszem, hogy minden esetben ilyen súlyos szankciókat kellene alkalmazni, hiszen eltelt már idő, meg lehetne beszélni a korábbi konfliktusokat. Én csak szerkeszteni szeretnék azon nevezetes témákban, melyek érdekelnek. Kétlem,hogy ne tudnánk megbeszélni a fennálló problémákat, hogy kompromisszum születhessen. Az emberek változnak, haragot sem lehet a végtelenségig tartani. Csak meglehetne végül beszélni Hungarikusz Firkásszal és a többiekkel is a problémákat. Én békülnék, kértem már bocsánatot is többször, elismerve minden hibámat, nem várom, hogy még ők kérjenek elnézést.

Tértem már vissza zoknibábokkal. Ha törlik a szócikkeket, bár kár értük, de le vannak mentve. Ha mondjuk sokat "kékítek", s azokat törlik, azokat nem sajnálom. A hivatkozások hasznosak lehetnek, de nem nélkülözhetetlenek.

Olyan témákról írtam, melyek el vannak hanyagolva a wikin, lásd római gens-ek és azok tagjai. Elismerem, hogy nem ezek a legnépszerűbb témák, de szerintem sokat lehet róluk, van bennük potenciál. A néhány gens-es cikk ami most van, alig fejlődött az évek során. Ha megnézed az angol wikin a listát, száznál több nemzetség fel van sorolva, többségükről készült szócikk. Ezekkel szeretek foglalkozni. S nem hiszem, hogy ne lehetne megbeszélni a konfliktusokat, hogy utána egy mentorral, felügyelet alatt dolgozhassak. Valamilyen szinten vandálkodás amit csinálok, de ugyanakkor nem is. Jól tudom mennyit hibáztam a wikis pályafutásom alatt, de hiszem, hogy mindenki megértemel egy új esélyt. Minden hibám ellenére is kikérem magamnak, hogy esetleg azokhoz a vandálokhoz hasonlítsanak, kik csak rombolni járnak a wikire.

2021. szept. 30. 14:10
 9/22 anonim ***** válasza:
41%
Diagnosztizáltak valamilyen mentális problémával?
2021. szept. 30. 22:20
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a troll hozzászólást kedves névtelen
2021. okt. 1. 07:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!