Fel nem töltött wikipédiás szócikkeim érdekelnek valakit?
Ókori római nemzetségekkel (gensekkel) kapcsolatosak, pár életrajz is akad köztük.
A szövegek készek, kimásolni kell már csak őket.
Hát bocs, nagyon ritkán követem a wikit, csak régebben szerkesztettem. De most elolvastam a linkelt oldalt. Ezt írod (#8-ban 2021.09.30. 14:10): "de nem hiszem, hogy minden esetben ilyen súlyos szankciókat kellene alkalmazni, hiszen eltelt már idő, meg lehetne beszélni a korábbi konfliktusokat. "
Hát ahogy elolvastam a kitiltásod vita lapját elég sok esélyt kaptál, többszöri figyelmeztetés után kaptad ezt. Elég pontosan látszik, hogy "nem telt még el elég idő" meg az is, hogy ezek szerint mind a mai napig nem érted, hogy mi a probléma. És látható, hogy több esetben nem tartottad be az alapvető szerkesztési elveket sem. Nem ismerjük a fel nem töltött szócikkeidet, de ha annyira értékesek akkor már ahogy korábban valaki javasolta indíts egy tematikus blogot és töltsd fel oda. Ha ott "átmegy a mércén" akkor van esélyed, hogy a wiki-be bekerüljön. De a wiki-be nem kerül be mindenkinek az agymenése, meg olyan dolog ami max. 1-2 embert érdekel. Egyre magasabb az a szint amit elvárnak bekerülési szintnek.
Szeretem a témát, de nem tűnt fel eddig, hogy ilyen állapotban vannak a szócikkek. Annak ellenére, hogy milyen jelentős civilizációról vam szó.
Rómával foglalkozó Facebook csoportban lehetne egyébként egy kört futni, biztosan van ott olyan (akár több is), aki mentor felügyelete alatt foltozgathatná a lyukakat.
Én csak fordítottam általában rövidebb szócikkeket, ramaty állapotban levőket nem tudtam volna rendberakni.
Meglehetősen gyakorlott szerkesztőként mondom: Ha dolgozol, előbb-utóbb valaki beléd köt és blokkol. Nekem is volt ilyen szerkesztőtársam, aki rendszeresen belém kötött és engem blokkoltak. Én sok regisztrációt használok, illetve már csak keveset szerkesztek.
A Wikipédián korrekt érv a blokkolásra, hogy "Ehhez volt kedvem", de a te esetedben mintha nem kicsit provokáltad volna a szerkesztőtársaidat.
Javaslom, ha tudsz rendesen kommunikálni csendesen csinálj új azonosítót, vagy szerkessz annonként. Ha nem, akkor hagyd veszni a megírt szócikkeidet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!