Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy nem engednek...

Hogy lehet, hogy nem engednek fel a Wikipédiára egy szócikket, csak mert "nem találják létező dolognak"?

Figyelt kérdés
Fel akarok rakni a Wikipédiára egy szócikket, de állandóan letörlik, mert szerintük ez egy nem létező dolog. Én próbáltam elmagyarázni, hogy de, meg nézzenek utána, de hiába. És itt nem csak a nevezetességről van szó, hogy hanem szerintük a linkek sem megbízhatóak eléggé, már nem tudok mit tenni. Van valakinek valami ötlete?

#Wikipédia #szócikk #Wikipéida szócikk #Wikipédia-kérdés
2021. jún. 23. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Mi az a dolog?

Na és mik a forrásaid?

2021. jún. 23. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár szóban leíod,hogy miről van szó, ha már a wiki-re szánod?
2021. jún. 23. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az érvvel a Soros-tervet nem szabad leírni, mivel a Wikipédia közvéleménye szerint olyan nincs. Azonban létezik cikk Soros György: Ez az én tervem cikkéről.
2021. jún. 23. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Én moderálok a wikin - is - .....

Néhány részletet elárulnál hogy miről van szó?

2021. jún. 23. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A cikked címe, tartalma és a források nem győzték meg a moderátorokat. Sok konteó tartja elegendően értelmesnek és megalapozottnak magát ahhoz, hogy a wikin szócikk legyen belőle, de hát ez -szerencsére- nem így működik.

Nyugtass meg, kérdező, hogy a wiki moderátorai néztek be valamit.

2021. jún. 23. 21:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Sokan kérdeztétek mi az a dolog: egy 2021-es nemrég kiadott (rövid)filmről van szó. Velem van a probléma, vagy a moderátorokkal?
2021. jún. 24. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
És a források?
2021. jún. 24. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennél kicsit bővebben írd már ide, hogy konkrétan mit írtál? Mert ez még mindig, "azt hallottam a kocsmában, hogy valaki hallotta, hogy állítólag..." A filmeknél sem kerül be mindegyik film a wiki-be. Esetleg nem így akarod reklámozni a saját filmedet?
2021. jún. 24. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevezetes. Kell legalább két, független forrás, ami említés szintnél mélyebben foglalkozik vele.
2021. jún. 24. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!