Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Verseket Wattpadra?

Verseket Wattpadra?

Figyelt kérdés
Szerintetek lenne értelme verseket kitennem Wattpadra? Ahogy észrevettem, nem örvendenek nagy népszerűségnek, de azért kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok :)

2023. márc. 16. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Bármit ki lehet rakni, de a versekre vigyázz, főleg ha hírdeted is majd. FB csoportokban sok pályázatot osztanak meg (verspályázatokat is), és nemrég volt téma, hogy egy nő valakinek a verseit lelopta és sajátjaként tüntette fel egy pályázaton. Gondoltam, csak szólok, hogy csinálnak ilyeneket.
2023. márc. 16. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Kiteheted, de ha nem hirdeted valahol, akkor nem olvassák. Annyi, mintha nem is tetted volna közzé.

Ha viszont nem érdekel, hogy olvassák-e, vagy sem, és csak magadnak akarod, akkor bátran.

2023. márc. 16. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, emberek!!
2023. márc. 16. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tényleg vigyáznék. Versről van szó, nehezebb bizonyítani, hogy saját vagy lopott. Vannak, akik csak azért lépnek be Wattpados csoportokba, hogy mások verseit, novelláit le copy-pasteljék, aztán beküldjék pályázatokra. Regényeknél már ugye nehezebb bizonyítani, hogy plágium, meg eleve sokkal kevesebb regénypályázat indul, mint vers/novella. De ha téged nem zavar, hogy van esély rá, hogy xy(-né) arra téved és esetlegesen meg is nyer egy pályázatot a te alkotásoddal, akkor nem kell félni.
2023. márc. 16. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
*könnyebb
2023. márc. 16. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy figyelmeztettek! Nem is tudtam, hogy ilyenek folynak mostanában. Végül úgy döntöttem, nem teszek ki semmit :D
2023. márc. 16. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!