Mintha minden valamirevaló író lelépett volna wattpadról (ről) 2017 táján, miért?
,,ugy ertettem, hogy ha a jo irok nem hagynak ott a wattpadot, hanem kitartoan oda publikalnanak es ott epitenek a kozosseget, azzal maris emelnenek az oldal szinvonalan"
Nincsenek olyan sokan, így csak egy kisebb részét emelnék. Egy annyira kisebbet, hogy nem éri meg oda menni. Sokkal vonzóbb számukra egy olyan hely, ahol már eleve magasabb szintű hobbiírók gyülekeznek. Tőlük lehet tanulni, kapsz rendes kritikát, tudsz egy jót beszélgetni a történetről, a fandomról, mert értelmes emberek járnak oda. Plusz nem kell órákig keresgélned, hogy találj egy jó történetet, ami kitudja kapcsolni az agyadat nap végén.
Plusz a jó írók között is van válogatni való, mert nem tetszhet mindenki stílusa. De inkább válogatunk 10 jó történet között, mint 100 színvonal alatti között.
Én örülök amúgy, hogy van ez a Wattpad. Csúnyát mondok: azért örülök, mert van egy hely, ahová az írói vénával nem rendelkezők összegyűlnek örülni egymásnak, a normális weboldalakat pedig békén hagyják.
Köszönöm a válaszokat!
# 5 jogos, így már értem. Sajnos igaz, hogy wattpadon az ember többnyire nem várhat tartalmas kritikát...
# 8-9 köszönöm az ajánlott írókat is, belenézek a történeteikbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!