Szerintetek sikerül megnéznem az összes videót?
Figyelt kérdés
Yt-n 1505 videóm van várólistán. Szerintetek sikerül megnéznem az összeset?2022. okt. 4. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1/11 anonim válasza:
jézusom, ilyen kérdést is feltesznek...
3/11 A kérdező kommentje:
Legalább gyűjtöttél egy kis felpontozást #1 :D
2022. okt. 4. 22:37
4/11 anonim válasza:
Attól függ mennyi idő alatt akarod megnezni. Ha például 1 óra alatt akkor nyilván hogy nem
5/11 anonim válasza:
Ha addig sikerül élve maradnod, simán.
6/11 anonim válasza:
Youtube enhancer böngésző kieget rakd fel.
Azzal fel tudod gyorsítani 2x fölé a sebességet (meg sok egyéb szuper funkciója is van)
Telefonon esélytelen...
7/11 anonim válasza:
4
ha az összes videó 2 másodperces akkor 50 perc alatt végig tudja nézni
8/11 anonim válasza:
Jó a matekod és minden bizonnyal ez igyvan de nyilván ez esélytelen hogy az összes 2 másodperces legyen:)
9/11 anonim válasza:
Ezért nem használom már a várólistát, mert tudom, hogy ami oda bekerül azt már biztos nem nézem meg, mert minden egybe van ömlesztve. Ehelyett inkább privát lejátszási listákat csinálok kategóriákkal és azokból szoktam szemezgetni, hogy éppen milyen témájú videó megnézésének hangulatában vagyok.
10/11 anonim válasza:
Eddig nem is tudtam hogy van várólista. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!