Mi volt a Matávos ember neve?
„Egy a lényeg a történet kb '93 '94 es évben lehetett. A telefonáló férfi (pontosan tudja a matáv hogy ki, én is), és nem egyszer telefonált zaklatva a szolgálatot.
Az amit felvettem beszélgetest az már kb a 7. telefonálása volt, és bizonyítéknak vettem fel a beszélgetést. Mondjuk én akkor beszéltem vele előszőr, addig a kolleganőimet akasztotta ki sec perc alatt. Mindig hajnal 2 körül telefonált ez volt a szórakózása.
Ami meg a RTL klubban volt a fókuszban az kamu, G**czi storihajhász és korrektelen csak a kamu riportokra menő ténykedése latszik rajta. De logikusan gondolkodó egyének számára látszik hogy kamu az egész.
Egyedül a XXI.század című műsorban amit en adtam riportot az nem kamu. 🙂 Meg a sláger rádiós telefonos riport. De addig meg volt kötve a kezem most már nincs annyira lévén mar nem dolgozom ott.
Ha van kérdés kérdezzetek, este majd jövök :)
Written By KovA”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!