Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi volt a Matávos ember neve?

Mi volt a Matávos ember neve?

Figyelt kérdés
Lóf@szjóska betelefonált, egy Matávossal beszélgetett aki nem jelentkezett be. Volt riport is a Matávos emberrel, TV2, vagy RTL-en.

2022. aug. 30. 21:17
 1/2 A kérdező kommentje:

„Egy a lényeg a történet kb '93 '94 es évben lehetett. A telefonáló férfi (pontosan tudja a matáv hogy ki, én is), és nem egyszer telefonált zaklatva a szolgálatot.

Az amit felvettem beszélgetest az már kb a 7. telefonálása volt, és bizonyítéknak vettem fel a beszélgetést. Mondjuk én akkor beszéltem vele előszőr, addig a kolleganőimet akasztotta ki sec perc alatt. Mindig hajnal 2 körül telefonált ez volt a szórakózása.

Ami meg a RTL klubban volt a fókuszban az kamu, G**czi storihajhász és korrektelen csak a kamu riportokra menő ténykedése latszik rajta. De logikusan gondolkodó egyének számára látszik hogy kamu az egész.

Egyedül a XXI.század című műsorban amit en adtam riportot az nem kamu. 🙂 Meg a sláger rádiós telefonos riport. De addig meg volt kötve a kezem most már nincs annyira lévén mar nem dolgozom ott.

Ha van kérdés kérdezzetek, este majd jövök :)

Written By KovA”

[link]

2022. aug. 30. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Narrátor: de senki nem jött kérdezni.
2022. okt. 13. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!