Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki kizárja az életéből a híreket (olvasás, tv, stb)? Milyen tapasztalataid vannak?

Figyelt kérdés

Én is ezt tervezem, miután már többször tapasztaltam, hogy megjelenik valami hír elindul az emberben egy gondolkodás, később kiderül, hogy semmi alapja / következménye nem volt.

Szóval kíváncsi lennék annak véleményére, aki ezt már aktívan űzi. Van bármi hátránya, ha a híroldalakat mellőzöd? Lemaradsz bármiről?

2022. aug. 22. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Itt hiába kérded, aki netezik az nem tudja ezt kikerülni.
2022. aug. 22. 08:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért ne tudná? Nekem chrome-ban egy ideje leechblocks alkalmazás, illetve mobilon blocksite van fent, csak nehézségek árán tudom megnyitni őket.

"Nem tudja kikerülni" - ha nem nyitom meg az index - telex - 444- akármi híroldalakat, akkor ki tudom kerülni, most nem arról beszélek, hogy a szomszédasszony száját is fogjam be és ne tudjak semmiről.

2022. aug. 22. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Én úgy nagyjából kizárom.

Nincs reklám, nem nézek tv-t, nem hallgatok rádiót, max az önkényes mérvadót online, dd ott is lemaradáaban voltam több hónappal sokáig. Nem facebookozok. Azokról a hírekről értesülök amikkel kapcsolatban itt feltesznek kérdést. A kata változás miatt egy haverom hívott fel.

2022. aug. 22. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
#2: Régebben néztem az F1-et. Ha nem tudtam élőben nézni a futamot akkor felvettem, hogy holnap megnézem és majd jól izgulok. MINDIG meghallottam valahol az eredményt! Szóval nem tudsz elbújni.
2022. aug. 22. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 én nemrég tudtam meg hogy vettel világbajnok lett. Szóval de, el lehet bújni.
2022. aug. 22. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
#5: Na most akkor lelövöm a poént: J. F. Kennedy-t lelőtték!
2022. aug. 22. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 azt tudtam. Viszont hogy häkkinen már nem versenyzik, azt nem. A tokyoi olimpiáról akkor tudtam meg hogy mikor lesz, mikor már ment.
2022. aug. 22. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyre kevésbé nézem a híreket, mert kikészülök attól, hogy áramlanak ide a menekültek, és azt sem szívesen néztem, hogy mekkora az aszály, egyre csak imádkoztam, hogy essen végre. És végre esik, persze nem azért mert én azt szerettem volna. Inkább tudományos ismeretterjesztő műsorokat nézek meg dokumentumfilmeket. Ezek a kedvenceim.
2022. aug. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!