Tűzijátékot illetően : itt tobzódik Budapesten bődületes mennyiségű vidéki ember. Egyértelmű, hogy a tűzijáték miatt jöttek. Részeg kamaszok, felnőtt emberek kisgyerekkel stb. Szánalmas vagy inkább szomorú ez?
Ez konkrétan helyzetjelentés mivel itt vagyok és tapasztalom. (20.48 Budapest szíve)
2022 augusztus 27 szombat
#1 A "homárparádé" miatt egész évben megy a nyivákolás, nem tudom miert pont ezt hoztad fel.
A kérdésre: szerintem az a szomorú vagy szánalmas, hogy sokan még ennyi év után is képesek a fideszre szavazni, mert azt hiszik, hogy Orbán az ő érdekeiket nézi, és hogy jó irányba vezeti az országot. Az, hogy egy rakás ember elmegy a fővárosba ünnepelni, és megnézni a családjával/barátaival egy számukra rendezett programot, nem az.
Persze nyilván óriási poén lett volna ha konkrétan senki sem nézte volna meg ezt a kormánypárti puccsparádét sem élőben, sem tvben, de ha egy tüzijáték képes örömet okozni az embereknek, akkor minek fosszák meg magukat tőle?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!