Mennyire élvezhető egy telt házas Sziget Fesztivál?
Figyelt kérdés
Olvastam, tegnap teltház volt, ami közel 100 ezer embert jelent. Kicsit belegondoltam, hogy egy akkora helyen az rengeteg, hogy lehet azt élvezni?2022. aug. 11. 12:32
11/12 anonim válasza:
Lehet könnyen ismerkedni, bár szerintem itt inkább alkalmi kapcsolatokat keresnek az emberek, engem egy török csávó úgy akart megcsókolni hogy még a nevét sem tudtam, csak 10-15 percet beszéltünk, amikor visszautasítottam akkor pedig megsértődött. Én annyira nem vagyok nyitott az ilyenekre, de aki igen, annak jó lehetőség lehet. Barátokat sajnos nem találtam de ha nyitott az ember, akkor biztosan az is könnyen megy, én csak esti koncertekre mentem ki, de vannak nap közben egyéb, nyugisabb programok is, meg ha már megvan a szemkontaktus akkor könnyebb szóba elegyedni. :) Minden attól függ, te mennyire vagy nyitott.
12/12 anonim válasza:
En voltam mindkét telthazason. Már a koncert előtt 2 órával ott álltunk és kb közepén voltunk, így is rengetegen tolakodtak mellettünk 2 csavo össze is vesztek majdnem megverték egymást, undoritoan bunkók vannak. Nem figyelnek a másikra, én nagyon szeretem mindkét előadót de borzaszto volt hogy nem lehetett élvezni mert vagy letaposott az előttem lévő vagy felloktek, vagy nekem jöttek, levego sem volt és vízért se tudtunk elmenni mert akkor vissza jönni nem lehet.
Mögöttem 3 lány ájult el
Ettől függetlenül a koncertek jók voltak maguk de az emberek idegesitoek hogy magukon kívül mások nem érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!