Letiltott a Facebook, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz és már 2 hó telt el! Mi a teendő?
Regisztráltam azóta többször új e-mail címmel/címekkel, de azt is 1-2 perc múlva letiltják! Valós névvel, szabályokat betartva használtam, és használnám, de mindig tiltva vagyok! Nincsenek meztelen képeim, sem jogsértő posztok!
Mi lehet a probléma? Ez nem állapot, hogy folyton tiltva vagyok! Nem csak szórakozásra használom, hanem távoli rokonokkal, barátokkal kapcsolattartásra, nagyon jó lenne, ha lenne valami megoldás erre!!! Köszi a segítséget!
Szia!
A nevem nem hasonlít híresség nevére, így ilyen problémám nincs, de már megoldódott a problémám! :)
Kicsit macerás volt, de egyenlőre működik a dolog!
Az iPhone-omon új iCloud fiókot kellett létrehoznom, amihez új e-mail cím szükséges, így ez által tudtam regisztrálni Facebook-ra!
Köszönöm a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!