Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyire élvezhető egy telt...

Mennyire élvezhető egy telt házas Sziget Fesztivál?

Figyelt kérdés
Olvastam, tegnap teltház volt, ami közel 100 ezer embert jelent. Kicsit belegondoltam, hogy egy akkora helyen az rengeteg, hogy lehet azt élvezni?
2022. aug. 11. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy beállva akkor nagyjából sehogy, akkor meg azt megteheted sokkal jobb helyeken is sokkal olcsóbban. Vagy addig hajtogatod magadnak, hogy "nagyon jól érzem magamat, itt igazán önmagam lehetek" amíg el nem hiszed. Ha már annyira odavan valaki egy előadóért akkor menjen be, nézze meg aztán tipli.
2022. aug. 11. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 van más módszer is, pl magasra tartva viszed a poharad és teli torokból ordítod hogy BULI VAAAAN!
2022. aug. 11. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Szerdán Dua Lipa hiába csinált nagy showt, élvezhetetlen volt. Nem Dua tehetett róla. Majdnem összenyomtak, a színpadra szinte rá se láttam, csak héba hóba kicsit.

Kivetítőn jól láttam, de ennyi erővel nézhettem volna otthon is TV-ből, mert szinte olyan volt. Sört öntöttek rám, valami fogyatékos a színpadra akarta dobni a sört és a poharat. Számomra élvezhetetlen volt. Gondolom bevoltak már rúgva. Remélem legközelebb ha Dua jön, akkor kultúráltabb helyre jön, pl egy sportstadionra. Soha többet sziget. Nem a rendezők a hibásak, hanem az emberek nem tudnak kultúráltan viselkedni. Nagyon meg kell gondolni hogy az ember egy előadó miatt elmegy, és kockáztatja hogy lehet nem foglya jól élvezni a show-t pár hülye mber miatt. Sőt

2022. aug. 12. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
3-mas vagyok. Még annyit hozzáfűznék, hogy szinte moccanni sem lehetett, rád lihegnek, volt akinek a szájszagát is érezni lehetett.
2022. aug. 12. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:

3as besírtam rajtad áhh végem😅😅😅

Ezért nem járok én szigetre inkább illegal warehouse bulira mentem

2022. aug. 13. 04:24
 6/12 anonim ***** válasza:
5-ös vicces így utólag, de hidd el nem volt egy kellemes dolog. Többé nem megyek, akármiyen nagy név is jön.
2022. aug. 14. 00:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem kordon mellől néztem Duát és kordon mellől Justint, mindkettőtől kb. 10 méterre. Hát csak akkor éri meg ha szereted az adott előadót, Dua esetében ha újracsinálhatnám, akkor korábban mentem volna ki és közelebbről néztem volna meg, érte megérte volna nekem, Justinnál jobban aggódtam, sajnos ott engem is nagyon nyomott egy idióta külföldi csaj, aki mindenáron kordon mellett akart lenni úgy, hogy hely nem volt már, és engem akart kitúrni. Nagyon el tudja rontani az élményt ha hülye emberekkel vagy körülvéve, ami sajnos gyakori.
2022. aug. 14. 03:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Sok agymosott ember. Hol vannak már ezek a sztárocskák a régi legendákhoz ugyan már...Madonna, Michael Jackson, George Michael stb. Gagyivá lett a popzene......
2022. aug. 14. 10:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Jól sejtettem, hogy azért akkor van ennek árny oldala is.

Jó fejek amúgy az emberek, vagy megoszló ez is? Lehet könnyen ismerkedni, ha valaki szeretne?

2022. aug. 14. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es vannak minden nemzetből emberek, jó fejek amúgy könnyen lehet beszélgetést is kezdeményezni, bár aki aakr. De estefel azért vannak szépen fogalmzav hülyék. Másikra nme figyelnek, önzők, fellöknek stb
2022. aug. 14. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!