Milyen az a textilmentes szauna?
Figyelt kérdés
Mindenki tök meztelen?2022. ápr. 2. 23:48
11/16 anonim válasza:
A textil alatt itthon a fürdőruhát értik, a szaunalepedő is textil, de olyannal nem találkoztam ahol anélkül szaunáztak volna. Nincs is értelme, egyrészt egy forró szaunába megnézném te hogy ülsz be pucéran, minden nélkül. :D Volt hogy még úgy is égetett a pad. A fürdőruhákat és bármi mást a lepedőn kívül rendeletben kellene tiltani, mert egészségtelen.
12/16 anonim válasza:
#11 ne is mondd, pár hete az ország nyugati felén szaunáztam, Bükfürdőn, kultúrált, textilmentes helyen, mindenki normális és természetesen viselkedett. Utána jó kontraszt volt Cserkeszőlő, ahol sokan a hosszú vizes(!) fürdőgatya (gondolom két réteg fincsi műanyag), papucs(!) meg persze óra-smukk-miegyéb kombóban csattogtak be izzadni. Meg persze volt a szokásos nyitogatás, hangosan pofázás meg ami lenni szokott az ilyesmi helyeken, a merülőmedencére meg a legtöbben úgy néztek, mint az ördögre - pedig már-már melegnek volt mondható, a zuhany hidegre kitekerve sokkal hidegebb volt. Ezzel nem a helyet akarom lehúzni, egyébként tetszett a hely (a gagyi műszikla-dekorációt leszámítva).
13/16 anonim válasza:
#12 Debrecen, Bükfürdő, Sárvár a legjobb. Egyéb helyeken én szóltam már rá emberre, hogy legalább a papucsot vigye ki, de nem értette miért. Az meg hogy szemüvegben, ékszerekben bejönnek, az teljesen általános, bár az nem érdekel annyira, csak a fürdőruhát nem értem. Ja meg a műanyag törölközőt, ahhoz nem tudom mennyi ész kell. :D
14/16 anonim válasza:
Ősszel találkoztam egy hasonlóval.
Újgazdag vállakozóné a rózsamintás fürdődresszben kiselőadást tartott a sok prolinak, akik gagyi vászonlepedőbe melegedtek:
Az én fürdőrucimat tavaly vettem "olaszba".
Ez egy tuti magas százalékú elasztán anyag, sose fog ám kinyúlni.....
Én megtettem amit csak lehetett, előzékenyen átadtam a helyemet, hogy jó közel ülhessen a kályhához.
(hátha ráolvad a műszálas csodafürdőruci)
16/16 anonim válasza:
Mondjuk Németországban csak a textilmentes szaunákat hívják szaunának, amit fürdőruhában használnak, az nem szauna, hanem warmbad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!