Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tudtok még olyan fürdőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok még olyan fürdőket bárhol az országban mint pl. a Rudas, hogy vannak meztelen napok? Vagy szimplán lehet textílmentesn fürdőzni? 20/f

Figyelt kérdés
Nagyon izgat a dolog és szívesen kipróbálnam a textílmentes fürdőzést ill az ilyen férfi napokat fürdőkben..szauna is érdekel😁

2019. szept. 17. 09:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Néznéd a rudakat?
2019. szept. 17. 09:55
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
a legtöbb, igényes szauna pucér
2019. szept. 17. 10:11
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha a meztelen pasik izgatnak, akkor keress magadnak egyet, a fürdő nem azért van...

Régen rossz ha egy fürdőzésről a szexualitás kategóriába teszel fel kérdést.

2019. szept. 17. 10:16
 4/15 anonim ***** válasza:
22%

"legtöbb, igényes szauna pucér"

Jaj, már megint ez a legenda.

Jól gondolom, hogy életedben nem voltál szaunában?

2019. szept. 17. 10:59
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Jól gondolod kedves előző. Én járok, igényesbe is és azt tapasztalom,hogy az embereknek nem igazán van igénye az idegenek előtti meztelenkedésre. Szerintem pont az ilyen kukkolók,faxmutogatók miatt. Jobb az fürdőnadrágban,bikiniben.
2019. szept. 17. 11:03
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
#2 - nek márpedig igaza van. Az igényes szaunák fürdőruha mentesek. De nem azért, hogy szexeljenek, vagy egymást bámulják, hanem higéniai és egészségügyi okokból. Talán utána kellene nézniük az "okosoknak"!
2019. szept. 17. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Így van, az igényes szauna komplexumok fürdőruha nélküliek. De úgy képzelje ezt el valaki, hogy pucéran rohangálnak az emberek. Vannak törülközők, és lepedők melyeket magukra csavarnak, terítenek az emberek. Akkor vagy csak tényleg pucér amikor megmártózól a hidegvízben.

Az ilyen helyeken szokott amúgy lenni férfi, női és koedukált nap is, ső sok helyen heti egyszer van fürdőruhás is, ilyenkor lehet menni gyerekekkel is.

2019. szept. 17. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

*de NE úgy képzelje el valaki, hogy pucéron rohangálnak

Elírtam.

2019. szept. 17. 11:38
 9/15 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom ,de nekem a "pucér" azt jelenti hogy meztelen. A legtöbb igényes szauna NEM meztelen. A törülközővel átcsavart altest NEM meztelen,NEM pucér. Egyértelmű fogalmazással az ilyen kommunikációs zavarok áthídalhatóak.
2019. szept. 17. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

2-es vagyok

"Jaj, már megint ez a legenda.

Jól gondolom, hogy életedben nem voltál szaunában?"

WTF. Heti kétszer járok szaunázni, száz szauna szeánszon részt vettem, még díjnyertes szaunamesterek programjára is elmentek tucatszor, ne merészeljen már oktatni egy olyan aki valószínűleg a szaunát összekeveri a gőzkabinnal, mint a legtöbb prosztó ember.

ha pedig beleköttök egy szóba, hogy pucér, ami nem pucér, mert van törölköződ... ha már voltál igazi szaunába, tudhatod, hogy a törölköző (vagy inkább lepedő, mert olyanokat adnak), az csakis annyira kötelező, hogy a feneked és lábad alá rakd, mert nem ülhetsz és izzadhatsz direktbe a fa padra, mert beveszi az izzadást. Hidd el, egy rendes felöntésnél 90%-a az embereknek meztelen és nem takargatja magát és nem rak magára törölközőt. És utána is meztelenül zuhanyzik le, vagy önti magára a hideg vizet és meztelenül megy be a merülő medencébe. Megsúgom, hogy mind ez nem zárt kabin, és nincs fiú-lány merülő medence, hanem általában a terem közepén van és úszkálhatsz meztelenül, amíg minden perverz bámulhat.

ne okoskodjon már olyan, aki nem szaunázik aktívan! Aki még nem volt igazi Finn szaunában, aki még nem volt szaunamesteri szeánszokon, aki még nem olvasta a szauna kultúrát és nem tudja milyen folyamatokkal jár.

Pont ugyanaz van, mint a többi szex kérdésben, hogy okoskodnak olyan emberek akik LÁTVÁNYOSAN szüzek vagy max életükben háromszor láttak nőt meztelenül és osztják az észt, hogy hogyan kell tartós, kiegyensúlyozott kapcsolatban élni.

2019. szept. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!