Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat az nálatok, hogy ha mondjuk egy textilmentes szaunában látjátok, hogy egy pár érkezik és a páros egyik fele egyedül van, akkor miért kell letaperolni meg kikezdeni vele?
Figyelt kérdés
Sajnos előfordult az, hogy párommal mentem egy textilmentes szaunában, egyedül maradtam és akkor a tag, nekiállt taperolni meg flörtölni. Mire mondtam, hogy foglalt vagyok, ő ezt nem tudta, de párommal is kikezdett.2022. febr. 17. 15:59
1/6 anonim válasza:
Nem járok ilyen helyekre, sosem voltam még és nem is mennék soha, de gondolom nem egyedül ücsörögni járnak oda az emberek. Pont azért mennek oda, mert látják, hogy egyedül vagy. Vagy a párod egyedül van. És nem pedig együtt vagytok, hanem az egyikőtök erre, a másik meg arra. Így könnyen feltételezhető rólatok, hogy kaphatóak vagytok kalandokra külön-külön is, főleg, hogy ilyen helyekre jártok.
2/6 anonim válasza:
Nem divat nálam, mert nem járok szaunába.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk kaphatóak kalandokra, megbízunk egymásban, ha a páros egyik fele nem szereti az infraszaunát, a másik meg a gőzkabint, akkor nem tesszük meg azt, hogy akkor arra kényszerítsük, hogy üljön bent 15 percig olyan helyen, amit nem szeret
2022. febr. 17. 16:20
4/6 anonim válasza:
Nálatok?
A melegeknél - ti is azok vagytok gondolom úgyhogy magadat is kérdezheted.
Ha nem vagy az, akkor az illető aki veled és a csajoddal is kikezdett, az biszexuális, szóval akkor abban a rovatban kellene feltenned a kérdést.
Szóval ez így sehogy se jó, gondold át :D
5/6 anonim válasza:
Nem divat, de tahók minden szexualitású emberből akadnak. Amúgy meg egyenesen elküldöd a francba, és kész.
6/6 anonim válasza:
A négyes és ötös kommentelővel egyetértek, gondolataikat még annyival egészíteném ki, hogy összességében eléggé köztudott dolog, hogy sokan járnak kalandokat keresni szaunákba, főleg a textilmentesbe, tehát ilyenbe előbb-utóbb bele lehet futni, nem itt kell háborogni utána, hanem ott lerendezni az egészet, és max. arra a helyre többet nem menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!