Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lemenni az Alteregóba egyedül, ha meguntam az online ismerkedést?
Unom, hogy sok a kamus, sok a felszínes párbeszéd, hogy mindenki szinte ugyan azt írja, hogy 2 levél után random farok fotót kapok :D
Arra gondoltam, hogy lemennék egyedül a Alteregóba mert az talán "valóságosabb", érdemes?
23/F passzív
Ahogy a 2-es írja.
Nagyon válogasd meg kivel mész el, és óvszert mindenképp használj.
Abszolút érthető, hogy kiábrándultál az online ismerkedésből. Én 4-5 éve nem ismerkedek online, mert felesleges, uncsi és sok időt visz el. Egyszer csak arra, hogy minden üzenetre válaszoltam 2 órám ment el... és kb 10 percnek érződött... na ezek után már nem nagyon használtam online társkeresőt. Minek? úgy is javarészt kamusok akik fent vannak és lopott képekkel keresnek meg, hogy farokképekért kuncsorogjanak, és sose találkoznak...
Szal én a meleg bárokat, szórakozóhelyeket, bulikat, szaunákat ajánlom. Ha bevállalósabb vagy akkor egy jó szemezésből is kanyaríthatsz magadnak egy ismerkedést.
Ne az Alteregoba menj! Igénytelen hely, tele igénytelen emberekkel!
Garcons például ezerszer jobb hely, igaz csak havonta egyszer van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!