Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem azokhoz szólna, akiket fiatalon bántalmaztak: egyedül fel tudtátok dolgozni, vagy szakemberhez fordultatok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 14:07
1/14 anonim válasza:
Milyen bántalmazásra gondolsz? Mert így nem igazán értem a meleg témához való kapcsolódását se a kérdésnek. :(
2/14 A kérdező kommentje:
Szexuálisan, azonos nemmű.
2022. jan. 2. 14:10
3/14 anonim válasza:
Én nem mertem szólni róla senkinek. Lassan oldódik nagyon.
4/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy az áldozatok nem merik jelenteni és az elkövetők sajnos vígan lehetnek.
5/14 anonim válasza:
Elmondanád privátban, hogy mi volt?
6/14 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy már nyílt ki a szemem srácokra. Egy srác észrevette rajtam és rendszeresen hagynom kellett, hogy kielégítsen. Ami leírva tudom nem gáz, de azért az első pár alkalom után én nagyon utáltam magam. Aztán a végére meg már kifejezetten élveztem. Furcsa ezt kimondanom de így volt.
7/14 anonim válasza:
Nekem is elmondhatnád. Az előző vagyok.
8/14 anonim válasza:
Mindneki máshogy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
9/14 anonim válasza:
Fogdosott,később verte is nekem és ezt kelett tennem vele is 12 évesen. Ő harmincon túl volt akkor. Soha senkinek nem mondtam el.
10/14 anonim válasza:
A kérdés címét olvasva gondoltam válaszolok bár hetero vagyok így nem tudom releváns-e amit írok.
Szerintem a bántalmazás feldolgozásának semmi köze a szexuális irányultsághoz. Van aki fel tudja dolgozni és van aki nem képes rá maximum egész életében cipeli egyedül a terhét. Megint más az ha egy vadidegen és megint más az ha valaki aki közel állt hozzád. Mindkét esetben sérül az ember biztonság érzete de más-más szempontból. Ha feltetted ezt a kérdést szerintem neked beszélned kellene róla. Az megint egyénfüggő, hogy erre egy szakember, egy családtag, egy barát a legalkalmasabb. Ennél többet ennyi info alapján nem tudok most mondani. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!