Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az hogy én egyszerre egy deszka vagyok és nem vagyok senkivel se hajlandó lefeküdni és szex nélkül egyedül fogok meghalni, és egyszerre mindenkivel össze-vissza szexelek és nemibetegségeket terjesztek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, nekem paradoxonnak tűnik.2021. szept. 5. 12:44
1/17 anonim válasza:
Ezt nem értem. Mindkét dolgot mondják neked?
3/17 anonim válasza:
Kicsit ha pontosítasz szívesen segítek, de így félek nem teljesen értem, mire gondolsz 😅
4/17 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt mondják nekem az emberek. Én se értem miért, illetve ha megkérdezem hogy miért állítják ezt akkor nem hajlandóak érvelni és bizonyítani állításukat. Rejtély és paradoxon.
2021. szept. 5. 13:29
5/17 anonim válasza:
Igazából mindegy mit mondanak, gondolom Te tudod mi az igazság és ennek megfelelően élsz a továbbiakban is :)
6/17 anonim válasza:
Ha csak rosszindulatú vádaskodások, ne foglalkozz velük. Hogy miért haragszanak rád ennyire, azt meg csak te tudod.
7/17 anonim válasza:
12:59-es vagyok: mennyire van valóságalapja az állításoknak? Senkinek nem tartozol bizonyítással, ha jó indulattal mondanak valamit, érdemes lehet elgondolkodni rajta, de ha rossz szándékkal, akkor engedd el magad mellett és lehet azon érdemesebb talán gondolkodni, hogy segítik-e az életed, ha ilyen toxikus visszacsatolásokat kapsz
8/17 anonim válasza:
Valóban paradoxon. Azok mondják, akiket visszautasítasz. Ezek csak alaptalan vádaskodások, amelyek a visszautasítás miatt sértettségből és rosszindulatból származnak tőlük, de semmi logika és összefüggés nincs közöttük. Nem kell ezekkel a kijelentésekkel törődni. Vannak, akik nehezen viselik a visszautasítást, ők néha így reagálják le a frusztrációjukat, hogy mindenféle kígyót-békát az emberek fejéhez vágnak sértettségből.
9/17 A kérdező kommentje:
Hát, az tök jó is lenne hogy nem foglalkozok velük, csak hogy ha mindenki másnak terjesztik és úgy "terjed" el rólam olyan emberekhez is akik amúgy nem ismernek engem de már így emiatt elvetnek és megvetnek pedig akár jól is kijöhettem volna velük, az annyira nem jó.
2021. szept. 5. 15:00
10/17 anonim válasza:
Minden csoda három napig tart. Utána ki fog derülni az igazság és azok fognak mocskosul kényelmetlen helyzetbe kerülni, akik ilyen bullshiteket terjesztenek rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!