Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az hogy én egyszerre egy deszka vagyok és nem vagyok senkivel se hajlandó lefeküdni és szex nélkül egyedül fogok meghalni, és egyszerre mindenkivel össze-vissza szexelek és nemibetegségeket terjesztek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, nekem paradoxonnak tűnik.2021. szept. 5. 12:44
11/17 A kérdező kommentje:
Valahogy nem igazán látom hogy az ilyenek "belebuknának", mivel mindig amikor valaki olyat mond hogy "hallottam valakitől" teljes mértékben titkolja hogy ki ő, honnan ismer, mit tud, mit állít, vagy hogy egyáltalán ismerjük-e egymást vele vagy találkoztunk-e valaha... Mit lehet ilyenkor tenni?
2021. szept. 5. 15:13
12/17 anonim válasza:
Ha igaz, akkor őszintén bevallod és megbánod, ha meg nem igaz, akkor azt mondod másnak is, hogy bullshit az egész és csak kitalálta rólad valami gyökér bosszúból. Tök mindegy, hogy elmondja-e neked, hogy kitől hallotta és mit hallott, ha elmondod neki, hogy miért van ez az egész, valószínűleg el fogja hinni a te véleményedet. Amúgy bele tudnak bukni a rosszakaróid, csak te ezt nem látod, mert nem neked mondják el. Sajnálom, hogy vannak körülötted ilyen emberek.
13/17 sterling.archer válasza:
Te "deszka" csajszi! Keress magadnak egy normalis sracot es egymassal foglalkozzatok, ne az ilyen retardaltakkal. Megeri. Es amugy is, vannak olyan pasik akiknek kimondottan az ilyen csajok jonnek be, koztuk en is.
14/17 A kérdező kommentje:
És mit tegyek ha szimplán csak nem hajlandó senki se elhinni, mindig valami random srácnak jobban hisznek aki nem is ismer engem én magamnak?
Mindemellett, 16:40 nézd meg a kategóriát.
2021. szept. 5. 17:42
15/17 anonim válasza:
Szard le. Higgyen mindenki amit akar.
16/17 sterling.archer válasza:
Feltekenyseg, vagy sima rosszindulat. En hiszek neked hogy nem ilyen vagy. Ennyi. Masokat meg szarj le. Ha nincsenek barataid en szivesen dumalok veled. Csak irj ram.
17/17 cseppszi válasza:
Vannak ilyen nárcisztikus troll elmebetegek, akik abba lelik örömüket, hogy hazugságokkal rombolják a környezetük jó érzéseit. Környezetváltozás a legjobb "gyógymód" erre. Hagyd ott a mérgező emberek környezetét. Ha kell munkahely csere, lakó környezet csere. Más város, más emberek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!