Milyen az a textilmentes szauna?
Nem fogod elhinni: nincs textil az embereken = mezítlenek.
Az eredeti finn szaunában ez a természetes, német, osztrák, svéd vidéken is, és az oroszoknál is általában.
Nem, szkafanderben, vannak meg rohamsisakban :D
Igen, meztelen, ezért textilmentes. Pontosabban attól még sokan vannak fürdőlepedőbe, vagy törcsibe csavarva. Fürdőruha nincs rajtuk - ettől textilmentes.
A textilmentes szauna nem egyenlő a naturista szaunával.
Attól, hogy nincs fürdőruha az emberen, törölköző, vagy szaunalepedő az kötelező, fenék, illetve láb alá.
Intim részeket illik eltakarni, de egyre több helyen elfogadott, hogy a szaunában lekerül a törölköző.
A textilmentes nem azt jelenti, hogy "mindenki tök meztelen" hanem azt, hogy az adott kamrában, KÉRIK a fürdőruha használatát mellőzni.
Vagyis lepedőt, törülközőt használhatsz belátásod szerint.
Persze a figyelmetlen, és értetlen embereket, egy iyen felirattal nem lehet kizárni. :(
Igaza van a 4-esnek, hiába pontozzák le. A textilmentes szaunában csak a fürdőruha tilos, ha valaki lepedőben szeretne lenni, akkor lehet úgy, csak nőknek nem valami kényelmes. Én férfiként nem tudnám elképzelni hogy betekerve legyek. Vannak szaunaruhák is, pamutból, ha valaki nőként nem szeretne meztelenkedni akkor bemehet ilyenbe, van 2 részes is, a lényeg hogy ne legyen benne műanyag. Férfiként meg le lehet úgy ülni hogy a lepedő egy részével eltakarod magad ha szégyellős vagy.
Naturista esteken meg fürdőzésekkor több hangsúly van a meztelenkedésen, olyanon még én sem voltam, de lehet kipróbálom egyszer, ha lesz hozzá partner, egyedül kicsit furán venné ki magát. :D
A textil mentes, az pont hogy naturista
vannak a jó magyar lepedős szaunák.
Én azt mondanám, hogy menjen valaki inkább bikinis szaunában mint hogy nyakig lepedőben tolja. A magyaroknak már megint sikerült visszájára fordítani a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!