Anyaiigazságok csatorna , nekem fura?
Figyelt kérdés
Követem egy ideje és állandóan eltűnik hónapokra, miért? Én viszonylag új követő vagyok. A kérdésemnek se pozitív se negatív indíttatása sincs. És nem kell a szokásos "mineknézel ilyet" "kiaz" stb kommentek.2021. nov. 8. 08:04
41/49 A kérdező kommentje:
Én semmit nem látok a képei közt. Mit kellene?
2022. ápr. 24. 18:31
42/49 A kérdező kommentje:
Semmi kérdés nem válaszolódott meg, semmi érdekeset nem látok a képeinél.
2022. ápr. 24. 18:34
43/49 anonim válasza:
Egy friss közös kép az unokákkal, én sem látok tobbet. De mivel ugye Ő is kint él, így ez semmi extra, hogy tesz fel velük közös képet.
44/49 A kérdező kommentje:
Újra videózik
Kicsit fura
Állítólag vele vannak a gyerekek, de a szobájuk kb üres, egy db játék sincs, pár darab ruha..
2022. júl. 3. 11:06
45/49 anonim válasza:
Elmondta a videóban is, hogy három napja költözött be és sok minden nincs még ott. Szerintem ebből egyértelműen lejön, hogy idővel majd otthonosabb lesz a lakás és a gyerekek saját cuccai is oda fognak kerülni.
46/49 A kérdező kommentje:
Persze, minden anyának fontosabb,hogy a saját gardróbja be legyen rendezve már fullosra, a gyereknek meg semmije se legyen ott. Érdekes mindenesetre.
Amúgy nekem szimpatikus a csaj, csak kicsit olyan mint aki össze vissza vetít..
2022. júl. 3. 15:34
47/49 anonim válasza:
Mivel a gyerekek addig az apjuknál voltak 100%-osan, ezért gondolom az összes cuccuk is odakerült. Azért 2 hónapról beszélünk. Nem védem, nem ismerem, de szerintem nem kell feltétlen a rosszat gondolni. De ki tudja mi van a háttérben, ezt sosem fogjuk megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!