Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Anyaiigazságok csatorna ,...

Anyaiigazságok csatorna , nekem fura?

Figyelt kérdés
Követem egy ideje és állandóan eltűnik hónapokra, miért? Én viszonylag új követő vagyok. A kérdésemnek se pozitív se negatív indíttatása sincs. És nem kell a szokásos "mineknézel ilyet" "kiaz" stb kommentek.
2021. nov. 8. 08:04
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:

Úgy látom már végleg eltűnt youtubról, letörölte az összes videóját.

Azért Betti, ha esetleg ezt olvasod annyi lehetett volna benned, hogy azoktól akik követték vagy akik szerették téged egy élő vagy egy felvett videóban elbúcsúzól tőlük vagy valami...

2021. dec. 7. 12:13
 32/49 anonim ***** válasza:

De mit mondott az utolsó élőben? Én lemaradtam róla, de azért fura ez a szó nélkül eltűnés.

Az a baj, személyesen nem ismerem, de azért nem nézem ki belőle, hogy lelépett volna, de remélem azért egyszer kapunk majd valami magyarázatot, ha egyáltalán visszatér valaha.

2021. dec. 9. 12:22
 33/49 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy egyedülálló anya lett, egy kis lakásban lakik a 2 gyerekkel, akar majd videókat, dolgozik étteremben, a 2 gyerek hétvégente az apjukkal van, hetköznap meg nála.

Kb ennyit

2021. dec. 9. 16:33
 34/49 anonim válasza:
Tegnap a facebook csoportjában azt írta, hogy a csatorna örökre megszűnt
2021. dec. 13. 05:39
 35/49 A kérdező kommentje:
Csak ennyit?
2021. dec. 13. 06:42
 36/49 anonim válasza:

Ezt írta: Sziasztok! A csatorna örökre meszünt ne haragudjatok! Köszönöm mindenkinek hogy itt volt! Sok sok puszi!!😘😘

Eddig a párja vezetéknevével volt fennt facebookon, most már megváltoztatta a sajátjára

2021. dec. 13. 13:38
 37/49 anonim válasza:
75%
Tegnap este élőzött, kinek mi a véleménye?
2022. ápr. 14. 19:24
 38/49 A kérdező kommentje:
Szerintem korrekt volt, amit elmondott. Látszik rajta, hogy ki van virulva, jót tett neki ez a lépés szerintem, kiszabadult.
2022. ápr. 15. 08:55
 39/49 anonim válasza:
Mi a Facebook csoportjának a neve?
2022. ápr. 15. 18:56
 40/49 anonim válasza:
Sziasztok! Ha a mostani live után még valaki keresgél ebben a témában,ajánlom nézze meg a facebookon Kukkonka Margó képeit (ó az anyós) és azt hiszem sok kérdés megválaszolódik.... ✌
2022. ápr. 24. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!