Anyaiigazságok csatorna , nekem fura?
Úgy látom már végleg eltűnt youtubról, letörölte az összes videóját.
Azért Betti, ha esetleg ezt olvasod annyi lehetett volna benned, hogy azoktól akik követték vagy akik szerették téged egy élő vagy egy felvett videóban elbúcsúzól tőlük vagy valami...
De mit mondott az utolsó élőben? Én lemaradtam róla, de azért fura ez a szó nélkül eltűnés.
Az a baj, személyesen nem ismerem, de azért nem nézem ki belőle, hogy lelépett volna, de remélem azért egyszer kapunk majd valami magyarázatot, ha egyáltalán visszatér valaha.
Azt mondta hogy egyedülálló anya lett, egy kis lakásban lakik a 2 gyerekkel, akar majd videókat, dolgozik étteremben, a 2 gyerek hétvégente az apjukkal van, hetköznap meg nála.
Kb ennyit
Ezt írta: Sziasztok! A csatorna örökre meszünt ne haragudjatok! Köszönöm mindenkinek hogy itt volt! Sok sok puszi!!😘😘
Eddig a párja vezetéknevével volt fennt facebookon, most már megváltoztatta a sajátjára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!