Anyaiigazságok csatorna , nekem fura?
1es vagyok. Az anyósa szefós de komolyan. Mint mondtam, ismerem őket. Évekig egy házban laktak kint majd szomszédok lettek évekre majd most hogy elkölzöztek is kb 5 perc autóútra elmondta hogy az anyósa kiakadt és majd az is oda költözik...
Menekült az anyósa elől kb, nem tűnik fel? Lehet hogy volt pár közös videójuk na és, attól még lehet rossz, megromlott viszony volt, gondolom anyós diktált mindent. Amúgy se bulira gondoltam feltétlen, de szerinted az egészséges hogy egy értelmes huszonéves nőnek se barátnői se semmi programja soha, se munkája? Hát ebbe aki nem 1 bites hamar beleőrül, nem hogy 10 év után kb. Nem muszáj bulizni járni, de 10 év alatt nem lett egy kisgyerekes anyuka barátnője vagy akárki akivel néha megigyon egy kávét vagy akármi? Gondolom oka van ennek is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!