Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet nagyon durván...

Hogy lehet nagyon durván trollkodni pillanatragasztóval?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon durván úgy szoktak trollkodni, hogy abban valaki maradandó sérülést szerez, vagy meg is hal. Mint amikor télen nagyon poénosnak gondoltak valakit részegen egy székhez kötözni és magára hagyni, majd reggelre kihűlt és meghalt.

Olyan szinten és módon "trollkodj" bárkivel, amit magaddal szemben is képes lennél méltósággal elviselni, ha más csinálja. Ha nem vagy ezen az értelmi szinten, akkor inkább ne akarj másokat bántani.

2021. okt. 27. 16:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem emberekkel trollkodni, hanem ilyesmi hogy leragasztok egy érmét a padlóra, de valami ütősebbet
2021. okt. 27. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Ragaszd a kezeid az arcodhoz és menj a szüleid elé, hogy ez történt, szegényeket betrollkodod rendesen.
2021. okt. 27. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer a hátizsákom zipzárját ragasztották össze

Meg volt, aki a suliban a krétát ragasztotta le április elsején.

(Akkor jó poén, de egyenként marhaság)

A legszebb az volt, amikor a tanterem ajtaját ragasztották be.

2021. okt. 27. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Amikor tréfás kedvű fiatal voltam bekentem pillanat ragasztóval egy tízest és bedobtam egy nyilvános telefonba

Felhívtam egy számot amit tudtam hogy nem vesznek fel

Csengettem 1 percig majd letettem

A tizes odaragadt a helyére és onnantól kezdve ingyen lehetett telefonálni Amerikába 😁😁😁

2021. okt. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!