A puhafalú medenécnek a karimáját lehet pillanatragasztóval ragasztani?
Nem valószínű, hogy a legjobb ötlet. Amikor nekem ilyen medencém volt és megjelentek az első lyukak, ilyen tapasz kiszerelésű medence ragasztót használtam. Az első két évben nem volt semmi problémám, pedig jártak macskák a kertben, a kutya is felágaskodott ha nem láttam, de nem ők voltak a lyukasztók.
Azt tudni kell, hogy ezeket a felfújható peremű medencéket egynyári, szezonális terméknek szánják a gyártók, bár szerencsés körülmények között több nyarat is kiszolgálnak, de minden új szezon ajándék.
A medence peremére már új korában sincs garancia, olvasd el a papírjai között. Az esetlegesen hozzáadott ragasztó és a 6 hónapos garancia a medencetestre való és arra vonatkozik.
A probléma az, hogy a perem anyaga a napsugárzás, a ráhulló madárszar maró hatása miatt idővel elgyengül, elvékonyodik és kilyukad. Az ember megpróbálja ragasztgatni, de mivel nem a macska lyukasztja ki, hanem az anyag mondja fel a szolgálatot, először csak egy lyuk, aztán 4 aztán egyre több exponenciálisan. Én ekkor fogadtam meg, hogy többet ilyet nem veszek, kidobtam a francba. Amikor a lyukak kezdenek megjelenni, ragasztgatással esetleg a szezont még ki lehet húzni, de aztán kuka.
Ha a medence még új, esetleg csak a második szezonja, akkor lehet, hogy van esélyed, mert lehet, hogy ebben az esetben tényleg mechanikai sérülés érte. De gumimatrac ragasztóval többre mennél szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!